İlk iki kızımın arası 2 yaş ikiz gibi büyüdüler şimdi kimseye ihtiyaçları yok arkadaş gibiler 3.bebeğimi çok istiyordum eşim istemiyordu ama kazayla hamile kalmışım şuan 11 aylık ve ben 4.hamileyim yine kazayla oldu ilk 2 3 ay ağladım sızladım şuan 33 haftalık hamileyim hala istemiyorum arada üzülüyorum çünkü bebeğimi emziremedim ama alıştım ve küçücük bebekle çok zorlanıyorum tamam kızlarım eşim yardımcı oluyor ama 2 yıl üst üste hamile kalmak ve gurbette olmak çok zor ben doğumdan sonrasını hiç dert etmiyorum hayırlısıyla bu hamilelik süreci geçsin zaten dünyaya gelen büyüyor iki bebeğimin yaş farkı tam 1 yıl Rabbim nasip ederse bu defa isteğe bağlı sezeryan olup tüpleri bağlatmayı düşünüyorum ben tedbirimi alayım takdir yine yüce Rabbimindir son iki bebeğimde de korunduğumuz halde hamile kaldım bu defa inşallah tüpleri bağlatırsam daha rahat ederim diye düşünüyorum yinede şanslısın ki kayınvaliden var benim kimsemde yok Rabbim kaldıramayacağımız yükü bize vermez sağlıkla gelsinler doğduktan sonrası bence önemli değil