sehrengiz_8 Suigeneris Göktürkçe değil de ben göktuğ beğeniyorum eşimle bir ortak payda da bulaşamadık
Suigeneris sehrengiz_8 benim de Türkçe isim takıntım var bir de çok bilinen bi isim olmasın istedim. Allah nasip ederse bizim de oğlumuz olacak Erk Doğa koyduk biz.
sehrengiz_8 mutlu-annee34 Ali asaf çok istediğim bana çok hoş gelen bir isim eşimi ikna edemedim o konuda gerçekten çok beğeniyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim
sehrengiz_8 Suigeneris Erkay ismini de düşündük ama çevremiz anlamlandıramadı ismi erk ile aynı anlamı taşıyormuş
Suigeneris sehrengiz_8 ya bende uzun bi liste var. Türk isimleri mailini verirsen yollayayım ya da burdan yollanıyorsa fikir olur belki beğendiğiniz çıkar
Mucizemannesi21 sehrengiz_8 bende tam 34 haftaligim sizin sezaryanmi 10 subat bana doktorum 27 subat yada 1 mart dedi dogum icin
Hilal0320 sehrengiz_8 Kayra ben çok beğeniyorum konulmicani bildiğim için teklif dahi etmedim biz mert koycaz o da çok hoş
Hazalcemal sehrengiz_8 subatın 10 gelmıyorkı dogum unuz sezeryan mi olacaksınız normal dogum benimki 36+2subatın 12 denk geliyor