Merhaba sevgili anneler,
Doğumdan itibaren prima premium care bebek bezini kullanıyorum. Başka bir bez arayışına girmemiştim çok memnun olduğum için. Fakat son 45 günde almış olduğum bez 180 TL zamlandı. Aynı paket aynı sayıda bez ve 180 TL zam geldi. Ben de değiştirmeye karar verdim. Aslında 3 koli de stok yapmıştım kasım indiriminde ama değişmeli kullanırım artık.
Başka bezlere hiç bakma gereksinimi duymamıştım bile ama Sleepy Bio Naturel diye bir bez varmış, doğaya zarar vermeyen yapısı ile CO2 salınımına engel oluyormus ben de hem cebe hem doğaya katkısı olsun diye bu bezi denemek istedim.
Oldukça memnun oldum. Ay prima iyi ya 40 50 kuruş fazla ama olsun ben primacıyım diyen biri olarak sizlere Sleepy Bio Naturel’i tavsiye ederim.
İkinci tavsiyem de, mustela krem hakkında. Sürekli kullanıyordum fakat artık bıraktım. Hem içeriği değişti hem de pişik yapmaya başladı. Hakiki (market ürünü olmayan) zeytinyağı sürüyorum 3 günde toparladı. Muhtemelen krem de kullanmayacağım artık. Damlalıklı bir şişeye zeytinyağı koyup kullanacağım.
Neden bunu post açtım derseniz; herkesin ağzında olan markalar maalesef vazgeçilmez değil ya da onları illa almak zorunda değiliz en pahalısı onlar diye onlar iyi olacak diye bir şey yok. Ben 10 ay hep en pahalı ürünlere güvendim ama maalesef daha iyileri de varmış 😂
Özetle; Sleepy bio naturel güzel, yolumuza onunla devam edeceğiz.
Not; başka konularda merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Güzel akşamlar.