SevcanahinBingl Meltemsefa programa gore 17 eylül dr a gore 5-8 eylül arası o yuzden ben ayın 29 u gibi gidicem manıkur pedikur agdamı yapıcam sonra artık yapıcak bısı yok☺️
Gzdtkn Ayy bende çok kararsızım bu konuda. Cumartesi 39 oluyorum yinede gidicem az olmasına rağmen aniden bişey olursa bu şekilde olsun istemem açıkçası. Sonrasındada daha çıkmaz heralde die düşünüyorum. Hem doğumdan sonrasıda rahat olur die düşünüyorum.
BekirDartar Gzdtkn canım dogumdan 3 gün sonra bi bakıyosun hormonlardan dolayı hiç alınmamıs gibi oluyor neredeyse 🙈😂
Meltemsefa Bende suan 34+3 oldum.diorum bayramdan sonra gitsem mi.36 olucam nasipse.yoksa 37 yi mi beklesem.isimiz zor valla
Gzdtkn BekirDartar aboooo eyvah o zaman ben boşa rahat ederim diyorum desene 🤭🙈 ee üç gün sonra nası temizlicem ki temizleyebilirmiyim dikişlerden dolayı ?
Meltemsefa @BekirDartar dogumdan sonra bi ben gorcem bi sekilde ayarlarimda dogumda herkez gorcek onu kayiriyom 🙈😂😂
BekirDartar Meltemsefa norml dogumdan sonra 15 gün genelde doktorlar cagırıyor alttan dikile bakmak için 😂😂😂😂 ay ben cok utanmıstım da annem bana lohusasın sen dpktor alısıkdır feln demişti 😂
BekirDartar Gzdtkn yok kuzum sahsen ben cesaret edememiştim ama annemin dedigi gibi nasılsa lohusayız 😁😁😁
Epelinkiran Ben 31. Haftada yaptırdım şuan 33üm bi de 35-36 gibi yaptırırm herhalde. Normalde benim 6-8 hafta arası tam çıkıyor. Gerçi kuoförümde şubatta doğum yaptı son aylar çok hızlı çıkıyo demişti ama bakalım duruma göre belki doğuma kadar 2kez yaptırabilirim
Mervecagdas 33te yaptırdım 38 ya da 39 da son kez yaptırırım doğmamış olursa aniden sancım gelirse de jiletle alırım napalim artık bir kereden birşey olmaz