Lokumlar0306 SEVGIMSEN evet tüp bebekse ayrı yumurta ikizleri okuyor maşallah çok sevindim 😇 sağlıkla alın kucağınıza 🤲🏻
Barlas_mom Lokumlar0306 İnşallah canım 😅☺️☺️ 29 haftalık olduk bizde bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsinler 🙏🏼🙏🏼
Lokumlar0306 Cemre995 yaa maşallah barakAllah inşallah sizinde öyledir gönlünüzce olsun benim annemde ikizlere gebe kalmıştı. Ben hiç kendimden beklemezdim şok olduk hatta duyunca 😇
Cemre995 Lokumlar0306 ben gebeliği regl tarihimden 1 hafta önce öğrendim o yüzden betalar da çok yükselmemişti 😊😊
Barlas_mom Cemre995 Benim de anneannem öyle tek yumurta ikizi ne çocukların da oldu nede torunlarında yaa genetik yönü de varmış ama bizde olmadı hiç 🤷🏻♀️☺️ Umarım sizin öyle olur
Lokumlar0306 Melekk12 teşekkür ederim 😇 doktorda kıza benziyor ama küçük dedi 16.haftada gel dedi bakalım 😇
ElifSencan123 Lokumlar0306 Yani doktor daha iyi bilir tabii benimde ikinci gebeliğim ilkim kız olunca erkek bekledim ama nasip kızmış hayırlısı böyleymiş 🥰
Lokumlar0306 deleted706 peki gelişimleri nasıldı. Doktor bana organları ve kemikleri hala küçük o yüzden birşey diyemiyorum dedi. Acaba normal mı.