Ayse0771 Hiçbir doğum belirtim yok yalnızca bel ağrım var iki gündür. Daha çok beklerim gbi de mi bebişi? Sağlıkla gelsin inşaallah
Ayaz2016alya2022 Ayse0771 bel agrısı doğum belirtisi işte normaldır benim doğumdan 3 gün önce belime agrılar girip çıkardı 2 günü sancı başladı 3 günü aksana doğurdum 3 gün sancı cektım
Ayse_humeyra Ayse0771 aynı haftadayız ben de ne bel ağrısı ne kasık ağrısı ne kasılma ne açılma hiçbi şey yok. 🤷🏻♀️ Benimki de kız bu arada. Bide kızlar erken gelir derler 😅
ayse12211 Ayse0771 benim tam bi haftadır bel ağrım var. Doktor bi kaç güne doğurursun dedi ama bi hafta oldu gelmiyor 😒
Ayse0771 Ayaz2016alya2022 ama sancı sızı değil bildiğimiz regl ağrısı :/ kasılma da yok o yüzden anlamıyorum da ilk gebeliğim
Ayaz2016alya2022 Ayse0771 benimde kız bel agrısı sancıya dönüşüyor bol bol yürüyün merdiven çıkın Squat yapin sicak Suya Oturun
Ayse0771 Ayse_humeyra erkek bekleyenler sezaryen tarihlerini bile bekleyemeden doğurdu :))) kızlar nazlı yalan o söylemler
Ayse0771 Ayaz2016alya2022 sağlıkla gelsinler inşaallah. Ay dönüşür mü ki? Hava da buz yürüyüş de yalan oldu yarın merdiven inip çıkayım
Sezensezen Ayse0771 hiç yürüyüş felan yapıyormusun sen canım ben hiç yapmıyorum acaba etkisi olurmu yapsaydım
Ayse0771 Sezensezen hava çok soğudu çıkamıyorum ki. Sıkça sıcak duş almaya otur kalk yapmaya çalışıyprum ama bilemedim umarım işe yarar