Mminikmucizemmm Melike0146 ben mamajoo almıştım neredeyse bir ay olacak şu an memnunum tek sıkıntı prize takılı çalışıyor emzirirken diğerini sağmak için prize yakın durmam gerekiyor
Melike0146 Mminikmucizemmm bizde aldik sadece bi calistirdik ama daha doguma var 36 haftaligiz sonrasinda bende deneyecegimm 🙏🏻😊
Tubmavi Melike0146 wee falan var diğerlerime göre daha ucuz ama kullananlar memnun mu acaba bilmiyorum lansinohtan memnun herkes ama çok pahalı ben de uygun bir şey istiyorum
Melike0146 Tubmavi herkes genel olarak mamajoo dedi lansinohta daha pahali olunca mamajoo tercih ettimm 😊
Mbusra97 Melike0146 2 hafta once aldim weewell die fiyati cok uygundu tavsiye ederim cift goguslu elektrikli
Mbusra97 Melike0146 daha kullanmadim canim suan 5 aylik hamilryim lazim olucagini dusundugum icin aldim ama masaj ozelliginin oldugu yaziyor
Mucize28-04 Asyanill merhaba bende pompa arayışı içindeyimde mamajoonun çekim kuvveti nasıl acıtıyor mu çekerken
Asyanill Mucize28-04 yok çok memnun kaldım ben 6 ay boyunca kullandım bebeğim beni emmedi hergün günde 6-7 kere sağdım hiç zarar vermedi