Melike0146 Kizlar calisan anne olacagim fiyatlar daha da yukselmeden almak istiyorum ama ne alacagimi bilemiyorum yardimci olur musunuz 🙏🏻🧡
Ilayda1 Melike0146 oğlum 34 haftalık doğdu 11 gündür yoğun bakımda elektrikli mamajoo marka kullanıyorum çok da memnunum
elaweannesi Melike0146 nûby elektrikli al canım Trendyol da war her alan memnun Almanya’da da tek tercihmiş genel olarak yani ebebek satıcısı da bana önerdi burda annelerde bende onu aldım 350₺ falan sanırım indirimde
Mere Melike0146 ben fransada yasiyorum burda philips en cok tercih edilen ve doktor’arin tavsiye ettigi bi marka ama turkiyede ne kadar bileiyorul
Melike0146 Ilayda1 Allah yardimciniz olsun 🙏🏻 insallah en kisa zamanda kavusur kendiniz emzirirsiniz😊
twinsmommmm Melike0146 fıyatlar artmadan ıyı kı almışım dedım ebebekten almıştım elektronık ğeün diye güvenemedım internete.
elaweannesi Melike0146 bak canım inan bende Philips awent elektrikli düşünüyordum ama yüksek geldi baby plus dedim baktım herkes bunu dedi bende aldım balonla denemiş satıcılar çok satınca diyo baktık canavar gibi çekiyor yani üstüne aldım aldırıyorum 😇
Mere elaweannesi tesekkur ederim bende şimdi merak edip baktım gercekten biraz pahalı şuan da ama bende daha almadım ikilimi daha çok tercih edikir yoksa tekli mi ?
elaweannesi Mere tekli yetiyor diyorlar yani ben nûby aldım ama sonra wazgeçtim ondan yüksek geldi biraz bu aldığımda almanyada çok tercih ediliyormuş çekim gücü ws o yüzden burda anneler önerisiylede aldım 😇
Mere elaweannesi tamam teşekkürlerr ☺️☺️ Ben philips düşünüyorum en azından biberon vs her seyi aynı marka olsun istiyorum
elaweannesi Mere bende biberonları awent aldım cam küçük büyük ama bunu ondan aldım karar senin tabi canım😇
twinsmommmm elaweannesi elektronık oldugu için mağazadan almak istedim ben :) aldım zaten Allah kullanmayı nasip etsin az kaldı 🙏🏻