Amineberra Kızlar eylül de düşük oldu o zamandan beri istiyoruz soğan suyu mucisezi yaşayan var mı bende yapmak istiyorum nasıl yapılıyor şuan 5 gün var günüme düşükden sonra 2 adet oldum 2 adet de gecikti mevsimsel birşeymis kis enfeksiyon vs… birsey yok
Tuba0701m Amineberra bende düşük yaptım. Cnm bende adetım 10gün gectı iki gün önce adet oldum. Bende sogan suyu denmek ıstıyorum bılen varsa bende ögrenmek isterim nasıl kullanılıyor 😓
Selda96 Amineberra ben adetimin ikinci gunu icmeye basladim kuzum 15 gun her sabah kahvaltidan sonra ictim o ay hamile kalmadim ama bi sonraki ay kaldim alakasi varmi bilmiyorum
Nur123aa Amineberra canım bende soğan suyuyla hamile kaldım normalde enfeksiyon için kullanmıştım ama hamile olduğumu öğrendim adetten sonra 15 gün kullandım sonra kullanmadım
Esra255 Amineberra Adetin bittikten sonra ki gün sabah aç karna başlıyorsun canım. Her seferin de taze yapıp içmen gerek zaten 10 dk da oluyor. Bir de akşam yatmadan içiyorsun 15 gün devam ediyorsun. Saraçoğlu böyle anlatıyor. Ben de öyle uyguladım gebelik olmadı ama adetlerim düzene girdi
Amineberra Tuba0701m canım ne zamn yaptin düşük ben iki kere adet oldum sonra 2 ay gecikti doktor mevsimsel dedi şimdi de çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲😓💐
Amineberra Nur123aa MaşaAllah peki adetken içiliyor diye duymuştum sanki bide ilişki düzeni nasıl oluyor ne kadar da bir ilişki oluyor
Tuba0701m Amineberra canım ben kasımda. Kürtaj oldum aralıkda. Adet oldum bu ayda. Oldum adet. Bende cocuk ıstıyorum. Bu ay umutluydum olmadı😓
Selda96 Amineberra bi sonraki ay icmedim canim ben sogan suyu icerken ayni zamanda esim sperm testi vermisti morfolojisi kotu gelince onada caksir kökü suyu icirdim ki bunun cok buyuk etkisinin oldugunu dusunuyorum morfoloji kotu gelinde diger ay artik ben saldim hamile kalamiycam bu gidisle dedim sonra doktorda yumurta takibi yaptirdim sadece doktorun onerdigi gunler iliski oldu hatta o ay icinde 3 yada 4 defa iliski oldu diyebilirim hic umudum yoktu sukur rabbim nasip etti
Amineberra Tuba0701m benim dha var bakalım nolcak İnşaAllah bir daha ki aya umut şuan adetin kaçıncı günü
Tuba0701m Veraleyl ay. Sorma. İçtim içtim. Miğgdem. Agzıma geldi😂😂 bide bız bunu her seferınde. Yenısnı mı yapıcazz