Mrvkzgdnl 25. Haftasında mide yanması yaşayan var mı? Gece yatarken özellikle çoğalıyor, bu haftalarda normal mi acaba ?
Neroizm Mrvkzgdnl ben! 🖐🏻 Oglumun pozisyonundan oturu surekli midem yaniyor geceleri ne tarafa yatsam iskence cekiyorum. Rennie duo surup kullaniyorum. Az da olsa rahatlatiyor.
Tuce Mrvkzgdnl yemek sodası birebir inanır mısın . 1 kaşık yemek sodası az kaşığın ucuyla şeker 1 fincan su erit iyice limon sık bi dikişte iç 5 dk çözüm 😊😊
SinemOrkun KezibanUan ben de çok soda içtim böbrek ağrısından bi gün mahvoldum. Günde 1 tane içiyodum üstelik. Yani böbrek sorunu varsa içmemeli.
SinemOrkun 28 haftam bitmek üzere. İmanım gevredi yemin ederim :) doktor rennie duo söyledi gerçekten işe yarıyor. Gaviscon hikaye oldu.
SinemOrkun Mrvkzgdnl bana da hamileyken böbrek sorunu yaşayan biri söyledi gerçekten ağrım yok içmediğimden beri. Ama en en iyisi doktorunuza danışın o ne kadar içeceğinizi ya da içmemenizi söyler. Geçmiş olsun.
Denizbetul Mrvkzgdnl 23 haftalığım ve benimde en çok gece yatarken olmaya başlıyo bugün doktora gittim yatmadan önce yemek yeme en az 2 saat geçmiş olsun dedi ve şurup verdi
selenemiss Ya benim 2 gündür başladı 30.haftadayım yatarken sanki boğazımla mide kapağım arası yemek borum yanıyo acı acı offf :(