Bebekgeliyor-20 Fatnur38 hayır herşey normal herkesin belirtileri farklı acı eşiği farklı sıkmayın canınızı
Fatnur38 Bebekgeliyor-20 öyle canm bilyorm da nebilim ilk bide birbucuk sene sonra gelen mucize ondn insan korkuyor
benimmdunyamm Niye kötü düşünüyorsun bende kasık ağrısı falan vardı mide bulantısı yoktu o da oldu iyi günlerin merak etme
Fatnur38 benimmdunyamm neblm agrısı olanlara bebek büyüyor iste neblm bu tarz seyler söylüyorlar da bende agrı olmayınca korkyrm
Fatnur38 Bebekgeliyor-20 kesemiizi 4 bucuk haftalık ken gördük canm kalp atısı için 2 hafta sonra gel dedi
Bebekgeliyor-20 Fatnur38 kalp atışına ne zaman çağırdı bende sata göre 6 haftalıgım yeni keseye gördüm ben 6haftadan küçük oldugunu düşünüyorum
Fatnur38 Bebekgeliyor-20 kalp atısı için 2 hafta sonra gel dedi yani 7 haftalık ken frlan sanrm olyo benm son adet tarihine göre 6 haftalık ama sanrm gec yumurtlama olms gttgm de 4 bucuk haftalık tı doktorun dedgne göre smdide 5+4 olduk
Bebekgeliyor-20 Fatnur38 anladım canım işte bende adetime göre 6 dedi ama bence daha küçük 15gün sonra gel dedi kalp atışına inşallah duyarım yani