Cansuu22 canım ben ilk aylar tost yedim çoğunlukla midemi çok güzel bastırıyordu iyi geliyordu gerçekten bir de yaz aylarına denk geldiği için kesinlikle sıcak ve sulu yemek yiyemedim hiç makarna pilav tarzı yiyecekleri yoğurtla ayranla tükettim ama kabızlık vs yaşamadım. Eğer normalde dr sıkıntın varsa bunları tüketirken dikkat etmen lazım yoksa hazımsızlık yapıyor ki normalde sorunun yoksa hamilelikte de olabiliyor sadece. Ayrıca doktoruna danışarak hazımsızlık için ilaç alabilirsin hamilelerin kullanabildiği ilaçlar var. Yani tost yasak makarna yasak gibi bir şey söz konusu değil ne yiyebiliyorsan yemelisin asıl aç kalman senin ve bebeğinin sağlığı için tehlikeli ama şu var meyve ve fındık ceviz badem gibi kuruyemişlerini tüketmeye çalış. Bir de bulantın olduğunda naneli şeker veya sakız deneyebilirsin bana çok iyi gelmişti yaz aylarında olduğum için suyumu da soğuk içiyordum o da bulantıyı kesiyordu. Eğer her şeyi denediğinde gene de bulantın geçmiyorsa mutlaka doktoruna söyle prilam dr diye bi ilaç var çok güzel engel olıyor bulantıya