Hande27 Kızlar herkese iyi geceler 25.haftamdayım vajinamın dış kısmında damar genişlemesi gibi bi değişiklik farkettim 3 4tane kabarcık var bi tarafında.sizlerde böyle birşey yaşayan varmı doktoruma sordum olabilir böyle şeyler dedi ama ben yinede tedirgin oldum yaşayan varsa geçiyor mu napmamız lazım bunun için yardımcı olursanız çok sevinirim🙏
Hande27 Fatmayusuf sadece leke değil ama böyle dışarı çıkmış damarlar var gibi bi tarafı daha şiş duruyor yani tedirgin oluyorum açıksası bişey olur die😓
Hande27 Ozlemmmmm yani internetten baktığım kadarıyla bende öle düşünüyorumda özel bölgede çok tuhaf değilmi bacaklarımda hiçbiyerimde olmadı varis
Hande27 Bu konuyla alakalı sayfanızda yazılar varmış şimdi okudum😊 normal doğumu engellicek bişeymiymiş Allah korusun. Doğal yöntemler falan araştıralım belki bi faydalı olcak bişey buluruz inş🙏
Ozlemmmmm Hande27 ben pek bisey bulamadim gecirecek bisey cnm dogumdan sonra geciyormus ama ileri duzeydeyse normal doguma engel malesef ebe oyle demsiti bana bakalim son 1 haftam kaldi ne olacak
Hande27 Hayırlısı olsun canım sağsalim kucağına alırsın inş bebeğini🙏 Onlar iyi olsunda biz bi şekilde toparlanırız 🙈🤗