Seross10 Yldzalra 10 haftalık falandım çöp kovası içinde sucuklu tost koktu o kokuyla ilk canımın istediği yiyecekti
Zehra9616 Yldzalra ilk oglumu hatirlamiyorum haftami ama erik asermistim kis gunu yemistimde bundada toprak aserdim yedim😂
___Havva27 Yldzalra 10 haftalıgiz hiç bir şey eşim geçen diyor sen nasıl hamilesin hiç bir şey istemiyorsn 😄mecbur bsylere aşerecegiz
Smyasl 6 haftalık hamileyim hergün rüyamda bişeyler yediğimi görüyorum şeftali ve karpuz gördüm ama bulamadık malesef
Yldzalra Smyasl bende 5+ 4 günlük hamileyim ya kunefe gördüm internette canım istedi ama asermemi normal istememi anlamadım eşim alaym dedi aldrmyrm aserme değildir diye
Ipekkarakus0 Yldzalra çok merak ediyorum aşırı derecede bi istek oluyormuş galiba inşallah bulunacak bir şeyi aşeririm 😂💕
Balannesi60 Yldzalra 5. Haftamin ilk gununde yani dun kokorec cekti canim ilk kez 😂😂yedim cok rahataldm😂
AyMeh94 Yldzalra ben 7 haftada aserdim.Erik cekdi gonlum.Kocamda bulamiyodu.En sonda buldu.Ama fiyati cokdu.😀😀
Helinkeskin Esrayprk canınız çekmiştir aşerme çok farklı bir olay yemeden duramazsınız uykunuz gelmez falan
Helinkeskin Yldzalra hiç aşermedim 37 haftama giricem acıkıp canınız bişe çekmiş olabilir aşerme muhabbetini uydurma olarak düşünüyorum
beren4097 Helinkeskin Ben de sizin gibi zannediyordum ilk gebeliğimde hiçbir şey aşermedim ama şimdi aşerme diye bir şeyin gerçekten olduğuna inandım😂 Vücut hangi vitamin ve mineral eksik ise içinde o olan şeyleri istermiş.
Yldzalra Basakcim ya kimisinde olmuyor galiba ya bıkmıyorum ama tadını çıkarın hamileliğin aser visey 😀
Esrayprk Helinkeskin bilmem daha çok tuzlı şeyleri yemeyi seviyorum hamile kalmadan önce tatlı hastası biri olarak şşmdi tatlı agzıma vuramıyorum çok nadir
beren4097 Yldzalra İlk hamileliğimde bir şey aşermedim. Şu an ikincide deli gibi marul yiyorum öyle İki üç dal da değil koca koca marulları limonlayıp tuzlayıp ekmek arası yiyorum.😅😅🤷🏻♀️