swetty_18 arkadaşlar 34+6 gundeyız. Bebek baş geliş pozisyonuna dönmüş dedı doktorum cuma gunu.Peki bad gelişte hareketler nasıl hissediliyor..Ikı gündur daha cok tuvalete çıkıyorum ..kasıklarımda ve göbek altında hareket hissediyorum daha çok..normal mi
Elika0 swetty_18 bende hareketleri hep aşağıda hissediyorum ama benim bebeğim dönmedi. Tahminim ayaklarını hissediyorum ben. Hıçkırığı da kasıklarımda hissediyorum 36+6 deyim
Hazalcemal swetty_18 ben midemde hissediyorum hareketleri idrara cok fazla cıkıyorum alt baskı oluyor
Aysee_35 swetty_18 evet canım normal.. Benim 16.haftadan beridir başı aşagıda. Saga sola yatsam kasık kısmında elleri yada kafası hissediliyor. Ayaklar yukarıda gövde ortada filan 😂
swetty_18 Zehra9616 banada oyle gelıyor..doguma daha var Allah nasıp ederse gerı makat gelişe doner mi bılmem😅
Elika0 Hazalcemal kontrolümü devlete alıyorum pazartesi kendi doktorum dönmediyse Şubat başı sezeryan ile alacaktı ama umarım devlette çok bekletmezler 🥺
Hazalcemal Elika0 korkma doner kuzum benimki bu hafta dondu 36+1 haftalık hamileyim ama dondugunu bilirsin kuzum agrısı oluyor bebek gelişti ya simdi ben acile gittim sancıdan onuda bebek donmuş o agrı dedi doktor oldumu hıc öyle agrıların
Elika0 Hazalcemal nasıl bi ağrı canım göbek deliğimin üzerinde sertlik hissediyorum daha önce de öyle sertlik vardı doktor başı orası demişti sanki hala dönmemiş gibi geliyor. Dönüp dönmemesi çok sorun değil normal doğurcam diye tutturmuyorum ama eğer dönmediyse de bi an önce kavuşayım istiyorum.
Hazalcemal Elika0 dönmemiş ozaman kuzum cunku benimde öyleydi goysumun altındaydı kafası hep belliydi rahim bolgeme vuruyordu donunce goysumun altı bosaldı rahatladım yani adet sancısı gibi bir agrı oluyor dönerken canım Rabbım yardımcımız olsun ınsallah hepımızınde
DuyguEK swetty_18 Ben dr 34+6′yım ve baş geliş. Hareketlerini sizin yazdığınız gibi hissediyorum. Bir de artı olarak sağımda toplanıp kalıyor. Doktor orada poposunun olduğunu söylemişti. 😊
swetty_18 DuyguEK ben açıkçası bu kadar erkenn dönmesini beklemiyordum cuma gunu banada suprız oldu 😃 ama kasığımda hareket hissedince bas gelıs dıyıncı bıde doktor bu seferde bebegın basında mı sıkıntı var omu kasılıyor dıye kurdum ben biraz bugun..Ama allah razı olsun benı rahatlattınız😆
SusamTanecigi swetty_18 36 haftadayim başı asagida inmeye de başlamış bazen kaşıklar hareket ediyor bazen sağ sol fark etmiyor ama uzun zamandır basi aşağıda
DuyguEK swetty_18 Yok yok gayet normal bunun olması. İçimizi ferak tutalım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsuun.😄
BirPatiSever swetty_18 baş geliş benim de 34. Hafta. Hareketleri genelde alt karın, kasık hatta makatta hissediyorum.
Momydemet swetty_18 31+4 üm ben de aynı şekilde hissediyorum hareketlerini,baş aşağı pozisyonda benimki de 🙂