ipekveannesi Slakoyncu68 daha varmış senin ben dayanamadım özele gittim. Doktor direk pipisini gösterdi dedi 😅 ama ikili tarama riskli çıktı 😔
Slakoyncu68 ipekveannesi oy kuzum korkma ikili tarama testleri çok güvenilir değil yani kesinlik veren bi test değil odaklanma hiç daha bunun detaylısı var güzel düşün güzel olsun ikilisi temiz çıkıp üçlüsü riskli çıkan da var
ipekveannesi Slakoyncu68 araştırma hastanesine yönlendirdi sıvı alabilirler dedi. Aklım gitti söylediğinden beri 😔
ayseguuuLLL_ Merveilgaz 27 yaş Eylül son haftası hamile kaldım cinsiyeti bu perşembe ögrencez inşallah tahmininizi merak ediyorum
Tanemveannesi_ Merveilgaz Merveilgaz yaşım 21 23.09.21 hamile kaldım 🥺henüz öğrenemedim net bişey yok ama %90 tahmin var doktorumuzdan. Acaba siz ne diyeceksiniz 😅
Tanemveannesi_ Merveilgaz %90 kız dedi 😅 ama net değil organ taramasını bekleyeceğiz netleşmesi için teşekkür ederim yinede eğer erkek olursa dönüş yaparım 🧡
Sabriye_khr Merveilgaz teşekkür ederim ilk başta kız dedi şimdi erkek diyor 😂 bizde şaşırdık önümüzdeki ay tekrar gideceğiz ❤️
Slakoyncu68 Merveilgaz yaşım 22 hamile kaldığım ay ekim son adet tarihim 5 ekim bana da bakarmısın canım 😍