Mrvunlu Misseac 6 Ocakta sordum ama isteğe bağlı ya da mecbur olarak değişiyorsa foyat bilemem yani ben sorduğumda o fiyatları söylediler.
Mrvunlu Seluna Hastanede genel olarak alıyorlardır fiyatı bence muayene 175 ₺ benim indirimim var 155 ₺ ödüyorum
sumeyyekaki elaweannesi Normal doğum 2650 Sezeryan 3850 dendi doktor evden mesai dışı gelirse 750 TL ekstra VIP oda 1500 ekstra
elaweannesi sumeyyekaki ekstra wip oda derken Yani zaten tekli odalar olmayacak mı olursa onada ayrı 1500₺ mi gerekiyor
BRCgl elaweannesi Seluna elaweannesi yok standart odaları zaten var suit oda istersen daha büyük extra ücret
BRCgl Misseac evet doğru fiyatlar bende yeni sordum 2.650 normal 3.850 sezeryan doğuma doktoru evden çağırtırsan 600 fark dediler
elaweannesi BRCgl 750₺ fark dediler canım ani durumda burda cowid testi gebe ile refakatçisinede 310₺ toplam dediler Yani Sezeryan fiyatı oluyor bi normal doğumda resmen
Rabiaugur BRCgl ben iki doz aşı olmuştum hamilelikten önce hatırlatma aşısı yaptırmam lazım 5 aylık hamileyim doğumdan sınra yaptırmayı düşünüyorum
Mrvunlu BRCgl Ben doktoruma sormuştum 20.haftadan sonra vurulmani ve biontech öneririm dedi bende öyle yaptım
BRCgl Rabiaugur doktorum bilim kurulunun açıklamasına göre her haftadaki gebe aşı olabilir dedi haftaya kontrole gittiğimde tekrar sorucam
Rosanna minikveeannesi Girebiliyor.Ben 38 gün önce doğurdum ebe bana çataldayken kendi söyledi, eşini alayım mı yanına istermisin diye
Rosanna minikveeannesi Tek kişilik, ziyaretçi alınıyor.Benim eşim kalmıştı yanımda.Bir açılıp yatak olan koltuk bir de tekli koltuk var.Oda gayet temiz ve rahat