iremgrgn Normal mi bu durum bilmiyorum, göbek deliğim düzleşti evet ama rengi de mora yakın bir kahve oldu. Sizlerde değişim var mı ? Ve göbek deliğiniz ara ara ağrı yapıyor mu?
kuzeymomsss iremgrgn İki gün sonra 23 haftaya gireceğim ve benimde göbek deliğim morardı dediğiniz gibi sızlıyor ağrı yapıyor. Normal diye düşünüyorum
Serapmehmet_19 iremgrgn bugün eşim de farketti ve söyledi bana göbek deliğimin karardığını, ara ara ağrılar da oluyor canım normaldir umarım
Sedacyln iremgrgn oldu canım bendede şuan 36 haftalığız göbek deliğim yok oldu resmen kapandı karartı kaldı sadece
Carriebradshow iremgrgn 22 haftalık ikiz gebeyim. Son 3 haftadır falan benimde öyle. Göbek deliğimin etrafı karardı ama ağrı yok bende.
iremgrgn kuzeymomsss cuma günü kontrolüm var ama şimdi yine ağrıyınca buraya yazmak istedim. Rengi de korkuttu 🤦🏼♀️
iremgrgn Serapmehmet_19 bayağı arkadaşta olmuş demek ki tşk ederim cevap için. Ben de bugün giyinirken aynada farkettim korktum şimdi de ağrıyor 🤦🏼♀️
iremgrgn Sedacyln ne güzel az kalmış sizin 🙏🏻🌸 peki sebebini sordunuz mu hiç doktorunuza bu ağrılar normal mi 🤦🏼♀️
Sedacyln iremgrgn bende ağrı yok canıö sadece kararma oldu doktorada sormadım. İnternette araştırmıştım kararması normalmiş
iremgrgn Zeyneb12 yok ben de bana oldu sadece sandım da baya arkadaş bizim gibiymiş sanırım normaliz 😅
Seymaben iremgrgn benimde oyle oldu hatta hamilelik oncesinden kalan piercing deligi vardi bayadir takmiyordum kapanmisti o deligin oldugu yer bile mosmor🤔