Ebruuu1- 39+0 ım Kızlar sguat yapıyorum çok hareketliyim 37. Haftama kadar da çalıştım . Ne bir sancı var ne başka bir şey bu kızın geleceği yok gibi. Sabırsızlıkla bekliyorum artık. Sizlerde nedir durumlar ???
femme_sans_defense Ebruuu1- doğar canım. Benim kuzenim 41 hafta tamam olmuştu 42 ye geçtiğinde doğurdu sapa sağlam 🙏 Merka etme
ggkca Ebruuu1- bende bu gece 38+0 oluyorum benimde hiç bir belirtim yok, bu yıl ki kızlar pek bi keyifci
Burcuckmk Ebruuu1- 39+3 te doğurdum benimde hic bir belirtim yoktu hatta muaynelerde doktor eliyle biraz uyarirdi bi leke bile gelmezdi sonra bi anda hafif sanci gelmeye basladi
Yagmur34 Ebruuu1- 38 +1 ama bende de hiç Bi belirti yok bende cok hareketsizim hep yattım 😀😀😀Bi de kız cocukları erken gelir derler
Ebruuu1- Burcuckmk doktor bana ultrasonda gözüküyor rahim ağzında açılma yok o yüzden çatı muayenesi yapmayacağım dedi aslında bir umudum çatı muayenesindeydi ama onu da yapmadı doktor bu hafta içi tekrar gideceğim kontrole. Umarım kontrole kadar sağlıklı bir şekilde doğururum 😂
gamzenurgnk Ebruuu1- bende 39+0 oldum ağrı sancı tuhaf şeyler hissediyorum ama bişey olmuyor geçiyor sonra 🤷🏻♀️