Serapmehmet_19 Şuan oğlum belirli aralıklarla yani böyle tekme gibi de değil de pıt pıt atıyo, hıçkırık mıdır acaba bilemedim ama çok tuhaf yaa😂, normalde vurmasından çok farklı bu böyle hafif hafif atıp duruyo, yaşayan oldu mu bunu🤰
elaweannesi Serapmehmet_19 Ewet canım en fazla bi kaç dakika sürüyor tekme değil sert değil Yani hafif ordan anlıyorsun hıçkırık hoş bir duygu😇
Liyuzamom Serapmehmet_19 hıçkırık canım ilerleyen zamanlarda daha net hissedersin ve çok kolay bilirsin hıçkırdığını benim kızım günde 2 3 kez hıçkırıyor çok tatlı bi şey ya ❤️
Serapmehmet_19 elaweannesi evet tam da söylediğin gibi oluyo tekme olmadığından eminim başıma ilk kez geliyo yada ben ilk kez bu kadar hissettim, gerçekten de çok hoş 😍👼
Liyuzamom Serapmehmet_19 38+3 bitecek bugün Allah’ın izniyle ❤️ hatta dışardan bile görebilirsin 35. Haftadan sonra falan 😅
Serapmehmet_19 Liyuzamom ayyy heyecan var mı pekii çok az kalmış Allahın izniyleee sağ salim kucağına alırsın inşallah canım, zamanla görürüm artık öğrenmiş oldum teşekkür ederim canım
Liyuzamom Serapmehmet_19 evet heyecan korku bi arada normal doğum olacak Allah’ın izniyle bakalım ne zaman gelecek kuzum beklemedeyim canım ❤️
Serapmehmet_19 Liyuzamom dualarım seninle canım tek sancıyla kucağına alman dileğiyle haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle,hayırlı beklemeler diyeyim o zamann😍😍
Liyuzamom Serapmehmet_19 ya çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için inşallah senin bebeğimde zamanında sağlıklı bi şekilde gelir ❤️ rabbim nasip ederse yazacağım buraya inşallah 😅❤️
mekutlu12 Serapmehmet_19 hıçkırık 🥰 benim bazen 10-15 dk sürüyo. Son haftalarda hıçkırdıkça yerinden bile sarsabiliyo seni öyle belirgin hissediliyo çok güzel 😊
Serapmehmet_19 mekutlu12 ayyy şuan 27 haftalığız net derecede hissettim Allahın izniyle ilerki haftalarda da baya hissederim, evet gerçekten çok güzel 🤩❤️
Hazalcemal Serapmehmet_19 aynı kalb atışı gibi kuzum 2dk yakın oluyor bendede oluyor kac haftalık hamılesın
Serapmehmet_19 Hazalcemal evet canım yani ne tam kalp atışı nede tekme, arası bişey yani, 27 haftalığız güzelim sen kaç haftalıks>nn❤️
Serapmehmet_19 Liyuzamom rica ederim canım benimmm, Aminn çok sağolll, inşallah bebişlerimiz zamanında hayırlıca gelirler, heyecanla bekliyor olucam Allahın izniyle güzel doğum hikayeni okumak için 🙇♀️❤️😍
Taha100111 Serapmehmet_19 her yemekten sonra yaşıyorum bu hickirigi kalp atışı gibi pıt pıt yapiyo oğluşum😂
Serapmehmet_19 Taha100111 oyy kurban olurummm, ne güzel yaa valla minik minik hıçkırıklarını hissettmek😍