BusraaaaNurr Progesteron kullananlar gebeler 8+4 üm ama progesteron dan 2 saat sonra ciddi baş dönmesi oluyo bunun için ne yapabilirim
Nravc BusraaaaNurr ben fitil olarak kullandığım için bende yan etki yapmıyor siz ağızdan mı kullanıyorsunuz acaba
BRCgl BusraaaaNurr doktorum bana verdiğinde ağızdan da alınıyor ama sersemletir bulantı yapar uyku yapar dengen bozulur dedi bu yüzden fitil olarak kullan dedi doktoruna danış fitil olarak sorun yok derse o şekilde kullan canım bende bu yüzden anlattığın şekilde etki yapmadı geçmiş olsun tatlım🤲🏻
Sumeyye0794 BusraaaaNurr bende gece yatmadan 2 saat önce içiyorum canım uyku yaptığı İçin günde bi taneyse sende öyle yap istersen bana doktorum yatmadan önce al demişti uyku yapar diye
ikizannesiii Bende günde 3 kere progestan kullanıyorum biraz uyku ve baş dönmesi yapıyor zaten reçetesinde de yazıyor normal galiba
ikizannesiii Günde 1 kere kullandığım zaman uyumadan önce kullanıyordum uyku yaptığı için sizde öyle yapın isterseniz
AdenEva Fitil olarak kullanırsanız hiç bi yan etki görmezsiniz. Doktorunuza söyleyin, sorun görmezse fitil olarak kullanın
zumradmr_11 BusraaaaNurr bende kullaniyorim 200 mg agizdan doktorum sersem yapabilecegi icin gece uyumadan once icmemi soyledi 1 aydir kullaniyorum birsey yasamadim sizde deneyin isterseniz