Çok şükür bende doğurduuuum ..7 ocakta gün almıştım egebelik şekerim vardı ve son anlarda 280 çıkıyordu 37+2 de sabah 8 de doğuma alındım damar yolu nst derken kallbim çok çarpıyordu tansiyon 15 lere çıktı heyecandan ameliyathaneye alındım belden üç iğne yapıldı hiç ağrımadı iğne girerken hissettim ama ağrı değil gıdıklanma gibi sonra zaten ayaklarıma bir sıcaklık geldi hemen yat dediler dokunduklarını bile hissetmedim sonda takıyoruz dediler iğneden sonra taktılar ondada dokunma hissettim birde değişik bir his oldu bağırmışım ama hissetmiyorum :)) panik yaptım beni komple uyutun dedim hayır dediler :) zaten onlar başlamış bile bir anda bebeğin çıktı dediler yanda baktım hemşire giydiriyor 3 kilo dedi yanıma koydu aşağıya indirdi jet hızıyla bir ameliyat oldu hiç birşey anlamadım dikişlerimde çabuk bitti uyuşukluğum çabuk geçti ama biraz ağrı başladı ağrı kesici istedim biraz hafifledi ilk kalkış anımda çok iyiydi hemen kalktım başımda dönmedi sonra kendi başıma kalkıp yürüdüm yürüdükçe dikişlerde hafif zonklama oluyor ama yürüdükçe çabuk iyileşiyorsunuz ben 4.gün çok çok iyiydim kimseden destek almadan kalkıp bebeğimle ilgilendim