ozlemkurnaz_55 Merhaba. 8+4 günlük hamileyim.Tiroid hormonum 2.7çıktı. Dahiliği doktoru euthrox 25 mg verdi her sabah ac karına yarım hap yutacaksın dedi. Hamileliğinde tiroid hapı kullanan varmi .1 düşük ve 2 tane kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden korkuyorum.
Busra_27_34_ ozlemkurnaz_55 benimde o haftalarda iken trioidim baya yüksek çıkmıştı gitmiştim bana ilaç verme gereği duymadi sadece takip edelim çünkü hamilelikte hormonlar yükseklik gösterebiliyor dedi öyle de oldu
Pembekurdele ozlemkurnaz_55 verilen ilaci mutlaka düzenli şekilde kullanin kullanmazsaniz bebek için riskli durum oluşur kullanirsaniz problem yaşamayacaksiniz 🙏🏻 Bende levotiron 150 lik kullaniyorum değerim düsmeye basladi 🌼
Sibelilci ozlemkurnaz_55 bende hamileliğimden önce 25mg kullandım hamilelikte 50mg kullanmaya başladım her ay kontrole de gidiyorum şükür düştü tiroidim
Eda115354 ozlemkurnaz_55 bi zararı olmuyo canım ilacını dikkatle kullan ve aylık kontrollere git bi sıkıntı olmuyo merak etme 😌
ozlemkurnaz_55 Busra_27_34_ bana da her ay kan ver takip edelim dedi .Bebeğin için çok önemli kullan dedi .
ozlemkurnaz_55 Zeygamze çok teşekkür ederim cnm bnm. Görümcem kullanma falan dedi o yüzden takıldı aklıma.
Sibelilci ozlemkurnaz_55 inşallah sizde ilaçlarınızı ihmal etmeyin düzenli kullanın bir sıkıntı olmaz inşallah sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza