Bartinanneleri740 Anneler merhaba. Çekim gücü yüksek kaliteli ama fiyat olarakta abartı olmayan fiyat performans ürünü diyebileceğimiz deneyimleyip memnun kaldığınız süt sağma makinesi var mı?
Avciii Bartinanneleri740 Lansinoh çok güzel çekimi iyi gayet dolap uygulamasından aldım ikinci el 150 TL geldi çok güzeldi Trendyolda fln çok pahalı 🙄
Bartinanneleri740 nurdgnn bende onu iyi diye duydum hatta pompalisi bile iyi diyorlar onun sanırım bende onu alacağım.
Cemrreedemirci Bende burada bekleyeyim çekim gücü iyi olan elektronik pompaya ihtiyacım var ne önerirsiniz fiyat çok önemli değil
nurdgnn Bartinanneleri740 suan 38 haftadayim 37. haftada normal dogumu tetiklemek adına makinenin masaj moduyla göğüs masaj yaparken birden kolosturum denilen ilk sütüm geldi tabi yapmayı kestik çekim gücü o kadar kaliteli yani masaj modu en düşük seviyede cekim yapıyor. bendeki cift pompalı .
Bartinanneleri740 Avciii dolaptakilere bende baktım ama şimdi hijyen anlamında ne olur bilemediğim için tereddüt ettim açıkçası kaynar suda yikayincada plastik ürün neticede formu bozulur mu acaba diye düşündüm