ggglq11 Merhaba. Adetten 4 gün önce beyaz akıntı neden gelir? Hamilelik belirtisi mi kızlar lütfen yazar mısınız?
femme_sans_defense ggglq11 akıntıyla hamilelik anlaşılmaz erken gebelik testi yapın, yada adetin geçmesini bekleyin
Mom545441 ggglq11 yani bende adet yakınkende geliyordu akıntı ama bu ay adete yakın ip gibi bi akıntım olmuştu şeffaf yumurtlama mı görüyorum diye düşündüm ama gebeymişim
Edaymn ggglq11 akıntıyla anlaşılmaz bende adetime yakın günler hiç akıntı olmadı sadece adet tarihimden 10 gün önce uzayan şeffafla açık beyaz bi akıntı olmuştu onu gördüm başka da hiç olmadı adet günlerim geçtikten sonra oldu bide arada
gunesligun ggglq11 yarın 3 gün mü kalıyr? Test yapın varsa çıkar. Akıntı fln düşünmeyin öyle anlaşılmaz
Yesimali12 Yani her beyaz akıntı hamilelik belirtisi değil canım ama benimki de dediğin gibi oldu adet günümden önce sürekli yoğun beyaz akıntı vardı herzamnkinden farklı olarak zaten o ay gebe kalmışım umarım sende hamilesindir
Mom545441 ggglq11 adet günümde yaptım 14 ocak belirgin ama diğer çizgi kadar kırmızı değildi sonra kan verdim 41.8 çıktı
Edaymn ggglq11 hiç olmadı canım hiç hemde ki normalde yumurtlama günlerimde kasığımın bi tanesi muhakkak batardı
ggglq11 gunesligun yarın 4 gün kalıyor test yapınca çıkmazsa ümitlenmek istemiyorum o yüzden cesaret edemiyorum
Yesimali12 @ggglq11 adet olacağım sanmıştım çünkü aynı adet sancısı gibi sancılar vardı göğüslerim aşırı hasassiyetlendi yeşil damarlar çıktı bide herzamn âdet olmadan sivilce çıkardı hamile kaldığım ay yüzüm tertemiz di bir tane nokta dahi olmadı benim belirtilerim bunlardı canım sağol inşallah darısı sana