eslemsi Tv arayışındayım lg ve philips iyi marka diye biliyorum başka varmı iyi olan tv’sinden memnun kalan. Hangi sitelerden alsam guvenilir olur bi el atin
cgnduru Ben hep LG düşünüyordum hep çalışanlar magazadakiler Samsung LG den va çok daha iyi dedi Samsung aldik… o zaman 10 bine aldik şuan tabi 20 yi geçmiştir bu pahalilikta ama tavsiye ederim gayet memnunum
AdenEva Biz LG aldık bizimle aynı dönemde farklı markalar alan yakınlarımız şimdi hiç memnun değiller biz çok memnunuz. Sihirli kumanda tavsiye ederim özellikle kullanımı çok kolaylaştırıyor
Kubrailkan Vestel bizimde 🥰 tüm eşyalar Vestel hatta ama birtek fırınla anlaşamıyoruz henüz çözemedim😬😅
cgnduru eslemsi bizimki gayet iyi hatta herkes soruyor büyük ekran baya belki eski modellerde dediğin yaşanabilir canım onu bilemiyorum
eslemsi cgnduru kardesim aldi 1 bucuk yil oldu kanali gecene kadar insan cinnet geciriyor 5 sn suruyor gecmesi
cgnduru eslemsi demekki sorun vardır canim bizde YouTube netflix Google her şey çok hızlı, kanalıda geçtim yani