Hacisss Herkese selam sizlere sorum vardı da evde mide bulantısına çözümleriniz nedir acaba neler yapıyorsunuz 🤔kusmam yok ama bulantıdan ölüyorum bişi bulamadım da sizlere danışmak istedim😔
tugbaacng Hacisss soğuk süt yudumla, yoğurt, salatalık, kraker, beyaz leblebi, ekmek içi bunları ye. Geçmezse prilam dr diye bir ilaç var doktorundan bunu iste.
zeeynepp19 Hacisss salatalık kes tuzlayıp ye çok iyi geliyordu anında rahatlatıyor geçiriyordu bulantımı
Kbrazcan Hacisss bende öyle kusmuyorum ama bulantı hissi bitiriyor birde karın ağrısı bi tanede kızım var ilgilenemiyorum hiç napıcam ben
Hacisss tugbaacng çok teşekkür ederim öneriler için çarşamba günü gidicem doktora gittiğim de söyleyim o halde
tugbaacng Hacisss ben ilaç kullanmak istememiştim bulantım için. Çok zor geçti ilk 3 ay gerçekten. Sonrasında da bitmedi malesef, 2,5 ay kadar ilaç kullandım ilaca ragmen zor atlattım…. kullanınca da dünya varmıs dedim eziyet etmişim kendime
Hacisss tugbaacng ya daha şükür kusmam olmadı ama bulantı hissi de gitmiyor bişiler yiyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor öyle olunca da acıksam bile bulantıdan dolayı yiyesim gelmiyor
Guncem Bana ilaca baslayana kadar en iyi gelen sey ayvaydı. Disledikce midemi rahatlattı. Leblebi herkesin aksina beni mahfetti. Midemde gaz yaptigi icin daha cok bulandi. Kizarmis ekmekle kahvalti rahat yapiliyor. Yagdan baharattan uzak surmaya calisin, tetikleyici kokularsan uzak durun. Mideniz bombos ya da cok dolu olmasın. Allah yardimciniz olsun
Kbraylmz1 Hacisss ilk 3 ay felaket bulantım vardı iyi gelen tek şey elma olmuştu prilam falan bi işe yaramadı bende
Nursedacelik Kbraylmz1 bende de öyle prilam işe yaramadı. 9.haftadayım ne zaman geçer diye bekliyorum sürekli dua ediyorum. Artık ağlıyorum bulantı ve kusmadan dolayı
SimayeceninAnnesi Ben bür haftadır cok bulantım var uc gundurde kusuyorum hiçbişi yiyemiyorum ekmek yıyorum su ıcerken onuda kusuyorum napıcam arkadaşlar elim ayagım titriyor artık
SimayeceninAnnesi Nursedacelik vala bende aglıyorum artık hiç iyi degilim ekmek içi yerken bile gözlerımı yumuyrum 6. Haftadayım ya normal degil mi böyle olmamm cuma gunu doktora gıdıcem herseyden korkar oldum
Kbraylmz1 Nursedacelik SimayeceninAnnesi Oyyy o günler geldi aklıma nefesim kesilirdi ağlamaktan zor ama geçiyor kusamamak beni daha kötü yapıyordu kusunca rahatlıyordum prilam kusmayı engelliyor ama bulantı devam ediyor. En son kendime bi tarih belirledim konsantre oldum bulantılarım geçicek bu tarihte diye çok şükürde öyle oldu
SimayeceninAnnesi Birde hapşururken kasıklarıma sancı gırıyo yanı tam o hapsırma anında sızede oluyomu kasılma