tucee-98 Hamilelikte saç kestirilir mi? Çoğu insan bebeğin ömrünün kısalacağını söylüyor özellikler eski insanlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Saçımda kırıklar var kararsız kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum 🤷🏻♀️
Clementinee tucee-98 kaç kere kestirdim canım batıl inanç bunlar Allahım uzun ömürler versin yavrularımıza
blueberyy00 tucee-98 yeni hamileydim kestim Allah’ımin bebegimin ömrünü böyle birşeye bağlamayacagina inaniyorum ☺️
Kokturk tucee-98 On dakka önce kestirdim 😇 Allahın verdiği canı benim saçım mı alacak 🙏töbe haşa bakma sen koca karılara 😅
Svmbhc tucee-98 bugun kestirdim cok rahatladim dinleme oyle batil inanclari canim sacla omrun ne alakasi var rabbim ne omur bictiyse o gercekten sacmalik hamile bir kadina bu soylenirmi
AnnelikHayali O zaman ağda da yapmayalım. Kaş bıyık da almayalım. Madem yavrumuzun ömrü kıla tüye bağlı. Size mantıklı geliyor mu bu durum? Batıl inanç olduğu aşikar. Ben kestirdim saçımı. Yavrum da sapasağlam çok şükür.
Nazlimom tucee-98 bi bebeğin ömrü saç kesimine mi bağlı?onu ancak Allah bilir ne saçma düşünceler ben ilk zamanda kestirdim simdi son aya yaklaşınca kestircem