asyaninanneyim Zaman gecmiyo 34. Haftadan bu yana 2 cm acılmam var onun dısında ne bi sanca ne ağrı ne nişan erken gelecek diye korktuk ama gelesi yok gibi artık dogurmak istiyorum sizde durumlar ne
Gkces09 asyaninanneyim 37+1 29.haftadab beri erken doğum riski var hala doğmadı ama kasılmalarım arttı baya her an herşey olabilir ☺️
Hilalbasak asyaninanneyim bende yarin itibari ile 37+0 oluyorm yani 38 e giriyorm nasipse benim planli seseryan 25 ocakta dogum nasipse hersey hazir onu bekliyoruz. Benim derdimde sezeryan dununden önce gelmemesi 😀😀cunku ona gore annem memleketten gelcek erkenden de gelemiyor yanima .Valla su anlik tek skntim sık tuvalete cikmak 😁onun haricinde cok sukur herhangi problemimiz yok.Tabi birde hareket edememek😁
Maaaile 36+4 olduk bizde. Gecen hafta lekem geldi onlem icin ciğer geliştirici yapıldı simdilik bir şey yok. 25-26 ocak gibi aliriz dedi doktorum ama ben mahvoldum. Allah daha beterinden korusun. Gobegim bacaklarıma değiyor artık oturunca,tasiyamiyorum😬
Omerinannesi3223 Maaaile bu leke ıc camasırımda mı oldu yoksa peçete de mı ben hıc dıkkat etmiyordum da
asyaninanneyim Hilalbasak aynıyız canım 37+0 oluyoruz bizde yarın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende normal olsun diye bekliyorum ama daha fazla bekletmeye devam ederse 25 ocak sezeryan olabilir dedi bizede doktor 😌
ozmus asyaninanneyim 36+5 im bende gerçekten zorlanmaya başladım artık. 37 37+3 ten sonra çok bekletmeden gelir inşallah diyorum sonra da anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi diye vicdan azabı çekiyorum öyle düşündüğüm için 🤦🏼♀️
Hazalcemal asyaninanneyim bende 36+1 sabırsızlıkla doğumu bekliyorum canım yaa gunler gecmrk bilmiyor agrılarım oluyor ara ara acılmam varmı bilmiyorum
MelekAlyaM asyaninanneyim 36 oluyorum bende 37+2 de dogumum var tansıyon sebebıyle heyecan korku hersey karıstı bende
Shlshss asyaninanneyim 35+5 son 30 günüm ☺️ Açıklık vs yok ama son 1 haftadır karnım çok kasılıyor alttan da baskı hissediyorum kasıldıkça.. sizde de oluyor muydu benim haftalarımda?