ayse12211 Kızlar dün gece arkadaşlardan biri papatya çayı açılmayı kolaylaştırır demişti. İçinizde deneyip faydasını gören oldu mu? Benim bi cm açılmam var bel ağrım da var ama kasıklarda ağrı olmuyor.
mmihri ayse12211 açılmaya yardım eder mi bilmiyorum ama önceden adetim geciktiğinde içerdim ve adetim kısa sürede gelirdi. 🤷🏼♀️
Liyuzamom ayse12211 papatyayı da duydum ama adaçayı da açılmaya yardımcı oluyor diyorlar bende günde 2 kupa içiyorum uzun süredir tabi açılma oldu mu bilmiyorum da
nurdgnn ayse12211 ben hamileliğin başından beri içiyorum rahat uyumak için 1 bardak. 37 haftadan itibaren günde iki bardağa çıkardım ama açılmam hiç yok suan 38 haftadayim
ayse12211 mmihri ben dün akşam bi bardak içtim bugün de iki bardak içtim. Şimdi tekrar içecem. Bel ağrım baya var
mmihri ayse12211 çok geçmiş olsun. Evet son haftalarda artık ağrı olduğu söyleniyor. Egzersiz yapmayı denediniz mi ? Kaslarınızı gevşetmek iyi gelebilir hemde doğumunuzu kolaylaştırır
ayse12211 Liyuzamom ben papatya çayı içiyorum bi de Meryem ana otu aldım sancılarım artınca onu içecem. Adaçayı artık denemem herhalde.