Kizlar. Bu mesaji yaziyorum ve 3 tNe kiza gonderecegim icin bir tane yaziyorum. Simdi soyle
1 etap…..Daha kisa ve aciklayici sogan kuru ve testere disli aslan pencesi oneriyorum.yapilisi şoyle. 1 orta boy sari kabuklu sogani 2 su bardagi suda 5 dakika kaynaticaz. Ve iliyince icicez. 5 gun. Yapilicak. (Ben kendi yaptiklarimi soyluyorum)adetinin bitmesine 2 gun kala başla. Ayni zamanda.testere disli aslan pencesinide gunde 2 defa sabah aksam olmak uzere.1 yemek kasigi aslan pencesini 1 bardaga koy ve uzerine sicak su ilave et.iliyince burnunu kapat ic.yemekten yarim saat once…..bu yumurtanin gelismesi icin ve catlamasi icin cook faydali ..
2Etap….kasik masaji bu kirmizi cizgim yani en onemliolanlardan biri bu. Ki bu yolla 3 kez hamile kaldim arkadasimda . Ama size bir tanede bundan lazim
. .. simdi masaj videosu bu bu videodaki gibi ayni sekilde masaj yapip resimde gonderdigim kupayla gobeginiz altindan icinde buyuk olan kupalardan 2 tane koyucaksiniz ama çekicek yani bakin sizim icin resmini cektim ayagima yapip. Siz tam buraniza yapicaksiniz https://imgyukle.com/f/2022/01/16/osVRvQ.jpg 1 dakika durucak. Tekrar sirtinizdada ayni yere kasiginizin arkasina yapicaksiniz oda 2 dakika kalicak. Bu resimde ayagimin uzerimde gosteriyorum size bakin boyle
Sonra yine 1 dakika kadar kasiginizi boyle yukari ceker gibi elinizle videodaki gibi yagla nemlendiriciyle guzelce masaj gibi cekib bir sal yardimiyla burdan baglayacaksiniz. https://imgyukle.com/f/2022/01/16/osE1Z1.jpg . Bu kadar .tam bu olayi 3 gun yapin. Baglayin ve siki baglayin bos baglamanizin bi onemi yok. Yatinca aca bilirsiniz dus alinca. Onun disinda belinizde kalsin 3 gun boyunca. . Ondan sonra ama masaja devam. Masaji birakmiyorsunuz. Bu dedigim 2 ci etabi adetin bitmesine 1 gun kala yapiyorsunuz. Ve lutfen ya lutfen korkmayib bi zarari yok ki. Kac defa burda aglayan uzulen kizlar vardi hep yazdim ama beni dinlemediler. Yani insan nasil dinlemez birini diye hep kendime kizdim. Yani bunun zarari olmaz ama faydasi ola bilir ya ben arkadasim yengem ve tanidigim bir suru kadin boyle hamile kalmisken sende hamile kala bilirsin deyip hep kizlara yazdim ama yok biz yapamayiz zarar olur ve s. Yahu dedim bizim rahmimizi kesiyorlar dikiyorlar tekrar hamile kaliyoruz. Biz kadiniz ya. Beni dinlemediler diye artik kimseye yazmadim kizlar Uzuldum dogrusu ben yardimci olmak istiyordum kac kiza yazdim . Sadece burdan arkadas oldugum kiz o benim dediklerimi bire bir yapti ve hamile kaldi. . Lutfen sizde kimseyi dinlemeyin ve bunuda gidib kimseye alnlatmayim biliyor .diyicekler oyle seylermi kaldi.falan. fikrinizden ceviricekler sizi. O yuzden bu son yazisim artik sizde yapmazsanin VAllahi bundan sonra kimseye agzimi acmam. Ahanda yemin etdim. 😊 simdi kendinize kalmis yaparsaniz bir sey kayb etmiyceksiniz ama kazanma olasiliginiz coook yuksek. Ama yapmazsaniz da kendi secimini, sonra uzulmeyin. ALLAHu teala ne diyor. Sen elinden geleni yap gerisini Allaha birak. .eger yaparsaniz takipde olucam sizi ve si,in icin her gun girerim buraya vakit ayirip yardimci olurum anlamadiginiz kisimlara. ALLAH biliyor bu kada rugrasip yaziyorum bi karsilik beklemeden. Ben cok uzuldum cok agladim cok dua etdim. Banada burda yardimci oldular. Bende yardim etmek istiyorum kimse bebek gorunce dili agzi titremesin gozleri dolmasin istiyorum. . . Konumuza donelim bu dediklerimle beraber kizlar. 2 gunde 1 mutlaka iliski mutlaka adete 1 hafta kalincaya kadar. Hemen kalkmayin . Bunun yaninda. Stres giderici videolar var youtubede onu izleyin. Ve kizlar unutmayin. Stres hormonlari mahfff ediyor. Ve sadece stresle dollenmeye engel ola biliyor kadin. Lutfen ama lutfen bu soylediklerimi dikkate alin. Stresden kacmak icin tum yollara bas vura bilirsiniz. 🥰🥰 bunlarin yaninda duanizi eksik etmeyin kuran okuyaniniz varsa okuyun bolca. Ya varis zikrini dilinizden dusurmeyin. Abdest alib bolca inşirah okuyun. Lutfen qusul abdestsiz gezmeyin. Benim soyleyeceklerim bu kadar kizlar. Sorunuz olursa yazin. Ben inaniyorum. 1 2 ay icinde hamile kalirsiniz Allahin izniyle****