Karaaslan Merhaba bu 4 aylik izinden sonra. 6 aylik ucretsiz izne cikmak istedigimizde is yerimiz vermek zorundami yokda vermeme Hakki varmi ??????
htckc Karaaslan Bildiğim kadarıyla vermeme hakkı yok.. 6 ay ücretsiz izin hakkınız var.. kullanmak istediğinizde işten çıkarma vs olursa da dava açabilirsiniz.. hamile ya da yeni doğum yapmış bir kadını izin süresince işten falan çıkaramazlar.. yasalar bu konuda çok net.. donuna kadar alırsınız :))
momzilla Karaaslan Merhaba. Ben insan kaynakları uzmanıyım. Gebelerin 2 ay doğum öncesi 2 ay da doğum sonrası ücretli izni bulunuyor. Ücretli izniniz bittikten sonra dilerseniz hemen akabinde 6 ay ücretsiz izin hakkınız bulunuyor. Bu işverene bağlı değildir bu hakkı sizden alamaz, kullanabilirsiniz. İzniniz bittikten sonra yine dilerseniz ihbar kullanmadan istifa edip çıkış yapabilir ya da işinize devam edebilirsiniz.
Karaaslan htckc 170 de boyle dedi sikauet etme hakkiniz var dedi yasa olarak 6 ay ucretsiz izin hakkimiz varmiş cunku . Ama belki burda basina gelmis biri vardir. Is yerim benim hemen dogumdan 2 ay sonra donmemi bekliyorda . Ilk gebeligim ve cocugumla bieaz daha vakit gecirmeyi istiyorum acikcasi…
htckc Karaaslan çalışma şartlarınızı bilmiyorum ama 4 aylık izni 2 ay önce 2 ay sonra şeklinde kullanmak zorunda değilsiniz.. eğer şartlarınız çok ağır değilse doğuma 2 3 hafta kala izne çıkıp doğumdan sonra bebisinizle 1 ay da olsa daha fazla vakit geçirebilirsiniz ☺️
momzilla Ek olarak şunu da belirteyim, eğer doğum öncesi kullanmak istemiyorsanız ücretli izninizi, 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp kullanmadığınız izin hakkınızı doğumdan sonraya da ekleyebilirsiniz.
momzilla Mozarella Çalışabilir raporu 32. hafta başlar 37. haftaya kadar devam eder. 37+0’ kadar çalışabiliyorsunuz sonrasında yasal olarak çalışmanız/çalıştırılmanız yasak olduğundan zorunlu izne ayrılıyorsunuz. Ancak diyelim ki 32. hafta çalışabilir raporu aldınız iki hafta sonra ya da birkaç gün dayanamaz hale geldiniz çalışamıyorsunuz, yahut da pişman oldunuz izne ayrılmadığınıza vs vs çalışabilir raporu aldınız diye 37. haftaya kadar çalışmak zorunda değilsiniz. Dilediğiniz zamanda bu raporu hastaneye gidip ‘çalışamaz’ raporuna çevirtebiliyorsunuz.