Gokcemcelik Kızlar 31 . Haftaya gireceğim dün gece başladı yatarken sağa sola dönerken perisan oldum hala zor yürüyorum bildiğiniz kemiklerim agriyor . Basına gelen var mi ? Dünde biraz kasılmam oldu . Onun etkisi varmidir 😞
Zehra9616 Gokcemcelik bendede oluyo cnm maalesef bebis artik kemiklere baski yapiyo kemikler esneme provasi yapiyo oyuzden o agri kasilmalarinda normal ara ara bendede oluyo korkma yani
Busra2013 Gokcemcelik o benı öldürüooooo doktor bebek buyuyo ondn dedı bıde magnezyum kullan dedı gece uyurken bıle saga sola donerken off dıe ses cıkarıp donuom ve agrının tepkımın farkındayım bacak arası vajına agrıo donerken
Fatmactn_6 Gokcemcelik şanslıymışsın 31. Haftanda başlamış 26. Haftadan beri bu ağrıyla yatıp kalkıyorum maalesef bacağının arası yatarken yastık koyabilirsin o baskıyı azaltıyor
Fatmabetulelifsena Gokcemcelik Valla 22. Haftamda başladı benim şuan daha 26 yım hala çok ağırıyor ve doğuma da daha var 😥
Gokcemcelik Zehra9616 ilk gebeliğimde hic böyle bir agri yaşamamıştım . Kasılma üstüne olunca çocuk kanala filan mi indi ki dedm korktm yarında doktora gidecegim 😞
Gokcelyaelisa5634837273i3u Benim de o haftalarda başladı doğuma kadar devam etti vajinamin üstüne taş koymuslardi öyle bir ağrı aynı
Zehra9616 Gokcemcelik bende oyle vallahi oglumda hic bisi hissetmemistim boyle simdi kasilmalar falan yasiorum tuhaf geliyo
Gokcemcelik Zehra9616 evet ben bide çalışıyordum kizimda şimdi çalışmıyorumda ekstra yorulmuyorum rutin ev işleri . Vallahi perisanim
Gokcelyaelisa5634837273i3u Gokcemcelik bütün hamileliklerimde aynı sorunu yaşadım bebek ağırlığı kemikler açıldığı için bundan sebep ağrı yapıyor dedi doktor benimkilerin kafası da asagidaydi daha çok ağrı oluyordu sabretmekten başka çare yok maalesef Allah hayırlı ile kucağına almayı nasip etsin canım 💕
Zehra9616 Gokcemcelik ben evdeydim ama yas kucuktu anlamaidm bide zorla dogurdum suniyle sancimda yokdu simdi hersey tuhaf geliyo 6 sene gecti aradan
Gokcemcelik Busra2013 sabah akşam 2 sefer kullanıyorum magnezyumu . Bide normalde gece hafif olurdu şimdi bildiğin orada yara var . Bide bacağıma doğru oradaki kaslar bile gergin yürürken sekiyorum 😂
Gokcemcelik Zehra9616 benmde öyleydi 5 sene oldu . 23 yasindaydim . Şimdi nasıl doğuracağım bilmiyorum . Bide ben epidural normal yaptm normal olursa yine aynı yaparım ama göbeğimdede fıtık çıktı . Doğumda basurum cikiyo agrilar böyle Allahim hepimizi sağ saglim kurtarsin. İlk 4 ayda bulantilardan kendime gelemedim 🥲
Gokcemcelik Poyrazin_annesi doktorunuza söylediniz mi ? Ben henüz söylemedim kontrole gidecem o zaman konuscam. Yürüyemiyorum bide oturursam kalkamıyorum . Normalde eklem yerlerinde agri oluyordu direkt bu vajina agrisi dün gece başladı . Yokmu çözümü
Gokcemcelik Fatmactn_6 Allhm yardımcın olsun 😞 evet yastıkta koyuyorum ama bu oradaki eklemlerdeki agri degil ya sanırım etkili olmadı bildiğin organim agriyor çok garip gerçekten . Ovsan ovulmaz merhem sürülmez ne olur bu böyle 😔 benm kasilmamda dün çok olunca korktm . Hatta gece acile gittim nts çektirdim birsey çıkmadı. Hastaneden geldim bu agri başladı .
Zehra9616 Gokcemcelik ben 20 de ilki 26 da bunu dogurcam nasip olursa ama iste bunda siyatik falan cikti ilkde suniyle dogurdum bunda da alirsam kendimi kescem😂
Gokcemcelik Busra2013 evet Allahim acılarını göstermesin sağ saglim alalım ama benm 2. Çok fena geçiyor . Çekmediğim çile kalmadı . Gebelik nezlesi bile oldum . Aylardır burnum akıyor genzim akıyor onada çare bulamadık hafifledi sadece
Fatmactn_6 Gokcemcelik senin dediğin ağrıyı anlıyorum benim yaşadığımda o bazen yastık fayda etmiyor kitleniyor oram sanki değişik bir his doktorada söyledim normal dedi çekeceğiz mecbur galiba
Busra2013 Gokcemcelik benım ıyı gecıosu 30 haftalara gırdım nefes darlıgı kalp atısım bacak ara agrıaı ölüom
Poyrazin_annesi Gokcemcelik yok soylemedım. Rahim buyudugu için agrı yapıyodur dıye doktoruma hc solemedm oyuzden
Gokcemcelik Fatmabetulelifsena çok erken başlamış sizinde Allah yardımcınız olsn siz konuştunuz mu doktorunuzla