Pufi ben sizin icin dedim yoksa ben aştım kabullendim. 20 haftakik gelisimi 16 haftada kalan bebeğimin kalbi durarak basladi benim hikayemde tansiyon bebege giden kan damarlarini büzüyor ve akis saglanmadigu icin bebeğimin gelişimi durup kalbi duruyir sonrasinda suni sanci ile normal dogum yaptim ölü doğum.. çok ara gecmeden bende ne yasadigimin farkında olmadan tekrar hamile kaldim hersey yolundaydi kan sulandiricilar vitaminler 35. Haftaya geldigimde gelisimi tekrardan durdu ve doktor 1 haftada daha bekleyip doguma alacağını soyledi ben dogum icin hastahaneye yattigim gün hersey yolundaydi 1 saat gecriginde ise bebegin kalp atisi yoktu plesenta dekolman yani plesenta benden ayildigi icin bebek neffessz kalip ölüyor 1 saat icinde oldu ne olduysa sonrasi sezeryan sonrasinda kafamdan tamamen attim çocuk konusunu korktum istemeye cesaret edemedim 3 sene gecti aradan doktor kontrolunde hamile kalmak istedim hastanemi ve doktorumu degistrdim tum tahlil kontrollerden gecip suan yeniden hamileyim 8 haftaligim ogrendigim andan itibaren kan sulandirici ve vitamin kullaniyorum ama benim hikayemden kendinize birsey cikarmayin lutfen her hamilelik baska ben ikinci hamileligimde sorunsuz 35 i gordum bilsem oyle olcagini 35 te sezeryan olurdum ama hersey nasip tabi..
Her hamilelik bir degil suan dokrorum sakin olmami panik yapmadan dikkatle ilerlememi istedi sadece aynisi olmaya bilir her hamilelii baska sorunsuz ilerleyebilirz dedi kii facebookta bizimle ayni durumda olan kadinlarin oldugu bir sayfa var herkes hikayesini anlatiyor kaybedenlerde var kayiptan sonra tekrardan kucagina alanlarda ama sadece protein kacagi bi anlam ifade etmiyor gercekten dusurulebiliyor panik yapmayın hersey cok guzel olur allahin izniyle bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz 🤲