Kızlar ben anlatayım isterseniz başımdan geçenleri.
Epidural aldım ben ama durum çok farklı oldu şu şekikde yani başlıyorum. 14 eylül de doğum yaptım. Gece 3 gibi kendi sancılarımla gittim. Suni sancı falan verdiler acı az hissettim gittikçe yüksellttiler dayanılmaz sancılar başladı☹️ Dedim ben epudural alayım normalde almayacaktım ama o ağrılar o kadar zor ki çok dayanılmaz zor olmasının bir diğer yanı yatakta nst ye bağlı şekilde yatmak durumunda olmak. Neyse epidural yapıldı bekledim geçecek diye asla geçmedi ikinci dozu yaptılar geçmedi. En sonunda iğne yerini değiştirdiler başka yerden oh çok şükür bu sefer gerçekten çok rahatladım ama zaten 13 saat sancı çekince yarım saat 1 saatlik anca zaman rahat geçti doğum en kolay andı doğum anı en kolay en güzel. Bazen soranlar oluyor sancıyı bilmediğinden nasıl doğurcaksın diye ben doğurabilecek sancıyı hissettim açıkçası yada artık ağrı mı bilmiyorum birde öyle bir anki bir iki kere ıkınıyorsun ama gelmediğini biliyorsun son ıkınmanı çıkacağını bilerek yapıyorsun bence. Ebe ve doktorda yardımcı oluyor. EKSTRA BİR DURUM DA VAR ŞU ŞEKİLDE İĞNE YERLERİM UZUN ZAMAN AĞRIDI. Doktor EPDURAL YAPMADA DEDİ Kİ ÖMÜR BOYU BAŞ AĞRIN OLABİLİR DAYANILMAYACAK ŞEKİLDE YİNE DE EMİN MİSİN DEDİ bende olsun dedim ama bu durumu başka kimsede okumadım daha artık bilmiyorum yararını zararını ☹️ Hayırlı doğumlar dilerim hepimize 💕