Dilankorkmaz 1 haftalık oğlum var ama surekli uyuyor ne yapsam uyanmıyor süt içmesi gerekiyor sarılık olmaması için ama bi turlu uyandıramıyoruz benım gibi sorun yaşayan anneler var mı yardım edın lütfen
BBusraa Dilankorkmaz sarılığı şu an var mı. Varsa çünkü muhtemelen ondan uyuyordur. Benim kızım da sarılık geçirmişti ağlıyordum uyandıramıyorum diye
Miniklerim03 Dilankorkmaz sarılık olunca uyuyo bebekler bnimde 1 hafta uyanmamıstı basında aglardım ölcekmi neden ıyanmıyo diye meger sarılık olmus cimciklerdim ayagının altını gıdıklardım burnunu sıkardım uyanması için ama nafile bir tek babası uyandırabiliypdu
Dilankorkmaz Miniklerim03 aynı pskoloji suan bende de var doktor normal sarılıgı dedı ama ne bılıyım uyanmıyor dus bıle aldırıyorum bana mısın demıyor
Sevecenanne Çenesinin altından sürekli elinle dürt emme refleksi artar birde masaj yap sırtına falan benim yiğenimi öle uyandırıyorduk hoşlanmıodu sırtına masajdan öle keşfetmiştik
Ozteber Ayak topugunu okşayınca uyanırmış öyle demişti eve eğitimde deneyin bakalım belki ise yarar emmeyi bırakdıkça memede tekrarlayın demisti