Ozlem0133 Benim bebeğim doğar doğmaz getirdiler tenntene temas için sonra temizlediler götürdüler ben bı yarım saat belki bir saat sonra çıktım odaya gittigimde bebeğim oradaydı babasıyla birlikte beni bekliyordu görünce hıçkıra hıçkıra ağlamıştım
hunilimom ggkca yok dogum hanede giyindim ben dikişim vs bitti üzerimi giydim hemşire odamı gösterdi gittim öyle odaya
bayatkahve Askiletotomsu Bazılarının kendi kendine geliyor, bazılarına üstten hafif bastırarak masajla (zor ayrıldıysa vs. ) zaten o plasenta bebek ile anne arasında kesilip annede kalan kısmı klempleniyor o klempin ağırlıyla kendiliğinden geliyor genelde.
tcasl Askiletotomsu bana sildikten sonra vermişlerdi başka odaya da hiç almadılar hep yanımdaydı taburcu olana kadar 🥰
Gzmhsyn Askiletotomsu bende doktorumla konuşup bunu sorucam benimle çıksın benden önce çıkmasın dicem bakalım ne dicek belki hastaneden hastaneye değişir bu durum
Kaderrhamza Askiletotomsu ben normal dogum yaptım benim alt dikilleri atana kadar bebegimi temizleyip giydirdiler yanımda benimle birlikte cıktık odaya canım
Cansuzumra09 Askiletotomsu Gebeliğimde gebeliğimde devlet hastanesinde doğum yapmıştı çocuğu aldılar götürdüler temizlediler giydirdiler getirdiler bana adama da o sıra kendimi bir 15-20 dakika boyunca zaten dinlenmiş oldu yani hemen pis pis vermiyorlar