neannemioluyorum nlycltk yani bu ismi sen istemiyor musun canım yoksa senin istediğin isim mi orasını anlayamadım 😊
nlycltk neannemioluyorum yok yavrum ablasının ismi fidan onu koycaz ben kesin olacağı için hiç düşünmedim isim açıkçası bide zaten iki isim yanına uyum olmuyor ne olabilir ki işte kuşağına okurken ya inci yada İpek okutasın var bide kimlikte olmasa da 🤗😂
neannemioluyorum elifinilki27 babaanneye göre Bartu ismi garip olabilir kız çok normal ne anlama geldiğini falan bilemez kadın yaşlı işte idare etmek lazım onları tamam deyip geçicez 😀🥰
elifinilki27 neannemioluyorum Herşeye laf ediyorlar eşim ilk başta Aras ismini beğenmişti Aras olsun demişti ona mana buldu babaannesinin kızlık soyadı Savaşmış çocuğun ismine savaş koyun diyo komşunun çocuğu öyle yapmış diyo saçma salak şeyler işte
neannemioluyorum elifinilki27 ya savaş ne bence düşünülmeden konuluyor bu isim çocuk yurt dışına gitse sorsalar anlamı ne isminin diye nasıl açıklayacak çocuk babaannelerde mi karışırmış ya ne alaka 😅
elifinilki27 neannemioluyorum Gerçekten öyle saçma sapan şeyler yani bende artık hiç umursamıyorum onları
Neslihan81 neannemioluyorum Gercekt n bazen kaynana gelin yazılarını okuyorum iyi ki benim kaynanam melek gibi 😂
Neslihan81 neannemioluyorum valla yapmış 😂 o zaman izin vermiş karışmasına ama sağolsun bana karışmasına izin vermiyor 😂
eslem06_ neannemioluyorum onlar konuşa dursun çok isim koymak istiyorlarsa bitane daha aysınlar bütün kahrını ben çekiyorum 9 ay ismide ben koyarım