Ceylanefe41 Arkadaşlar detaylı ultrason her doktor yapiyomu yada ayrıca ücret odeyipmi bakiyo bilgi verirseniz çok sevinirim
Merveonay Ceylanefe41 kendi doktorun değil onu yapan özel doktorlar var perinatoloji Doktoru yapar kadın dopumcular yapamaz canım Devlette ücretsiz galiba özelde paralı benim doğum paketim var ama fiyatı tek 850 TL miş
Oznurkk Ceylanefe41 devlette ücretsiz. Ben fakülte hastanesinde yaptırdım 50 TL giriş ücreti gibi bir şey verdim. Özellerde ücretli. Ücretliye kalmamak için önceden randevu almak gerek. Kadın doğum doktoru değil farklı birim bakıyor. Kadın doğum oraya yönlendiriyor
Deletedmom_33 Ceylanefe41 Benim doktorum perinatoloji uzmanına yaptır ister burda ister dışarda ama radyoloji olmasın onların baktığına burda bende bakıyorum ultrason da demişti. Bizde Ataköy Ali Ekiz’e yaptırdık. Aşırı ilgiliydi. Girip çıkana kadar gülerek geçti muayene. 2 büyük 2 buzdolabı boy baskı veriyor gerisini tüm çektiklerini atıyor sonrasında.
Kevserclp Hangi ildesiniz ben op Dr Ali ekiz diye bir doktora baktırdım asırı memnun kaldım tavsiye üzerine gittim suan herkese tavsiye ediyorum çok tanındık bi doktor ondan ziyade çok ilgili çok ayrıntılı anlatıyor herseyi
Rabiaugur Bende 19 haftalık hamileyim bu hafta doktor randevum var detaylı ultrasonu yaparmı bu hafta acaba?
Rabiaugur Kevserclp kaç haftalıkken yapılıyor ki ben devletten yaptırıyorum randevu almak çok zor oluyo randevu alana kadar zamanı geçebilir