Melikeadln Kızlar sizce sade sodanın icine birazcık limon sıkıp içmek zararlımdır hamilelikte varmı bilgisi olan
Rojinn Melikeadln Tansiyon düşürüyor ben içtim bi kere bayılacak gibi oldum bi süre kendime gelemedim tansiyonum normalde düşük. Bilmeden içmiştim.
mucizemizibekliyoruzz Melikeadln soda değilde maden suyu için. İkisi farklı birbirinden. Soda sonradan yapılıyor ama maden suyu doğal bişey, minareller var içinde.
Aybikee Melikeadln bem ferahlatıyor diye gecen hafta günde 1-2 tane sade soda içtim ve ödemim arttı, bu hafta hiç içmedim baya fark etti. Bir de fark etmeden tansiyonum yükselmiş sodayı tamamen bıraktım, güzel ferahlatıyor ama hergün içmeyin bence
Sedaahmet Melikeadln maden suyunun kramplara da faydası varmış. Bende şuan olmadı ama ben maden suyu içiyorum arada birsey olmuyor
Ozteber Günde imi tane yararlı dedi doktorum ama fazlarınıza içmeyin ödem yapıyomuş ama bebeğe kiloda aldiriyo ben günde iki tane iciyorum😊
Aysegul20 Soda zararlı icmeyin. Maden suyu faydali, katkısız mineralli su. doktorum bana günde 2 tane iç rahatlarsın dedi. Çevreden duyduguma gore düzenli maden suyu içenlerde dogdugunda bebekte gaz sıkıntısı olmuyormuş diye duydum bu ne kadar doğru onu bilmiyorum.
Aysun2834 Melikeadln neredeyse her akşam içiyordum bi zararını görmedim ben içtiğim suyun içinede bi kaç dilim limon kesip atıyorum alışkanlık olmuştu bende
Patito__ Melikeadln tansiyonun ve sekerin acisindan dikkt etmek lazm ama birkac damla sikmaktn birsy olmaz bn bazn direk limonlu bile iciorm