Melteminkuzusu Kizlar 34 haftalık hamileyim bebeğim çok hareketli ama halen can acitmiyor ufak ufak kipirdiyo derimden mi anlamdim yirtilmadimda dışardan azda olsa belli oluyo ama içerde kendi haline geziniyo kaçıncı haftada can acıtır
Deryabelinay Melteminkuzusu merhaba bende 36 haftalık hamileyim doktora gittiğim de aynı şeyi sordum bebeğinin gelişimi iyi hareket etmesi yeterli dedi her bebek bir olmaz dedi ikinci hamileliğim ikisi de kız ve çok minik hareketleri kıpırdaması hiç durmuyor ama minik minik
sedacelikss Melteminkuzusu benimki de aynıydı bir kez bile canımı acıtmadı hep yavaştı şimdi kucağımda uyuyor 8günlük oldu korkmayın yeter ki hareketlerini takip edin ve sayın 🥰🙏🏻
1408 Melteminkuzusu ben de 36 haftalığım kızım olucak öyle aman aman hareketleri olmuyor tekme vs sağlıkları iyi olsun da gerisinin önemi yok
ozmus Melteminkuzusu 37 olacağım hala can acıtıcı hareketi yok. Hareketlerini çok net hissediyorum ama hiç canımı yakmıyor 😊doktorum da çok şükür sağlıklı hareket yeterli canının yanması gerekmiyor dedi😊
Melteminkuzusu Deryabelinay Vala kuzum bnmde minik hareket ediyo can yakiyo uyutmuyo diyolar bende mi sorun derim mi kalın anlamadım
Deryabelinay Melteminkuzusu sanırım kız çocuklarının sakinliğinden kaynaklanıyor ilk kızım aynıydı şuan o kadar sakin bir çocuk ki bu da büyük ihtimalle öyle olacak 🥰 korkmayın sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Melteminkuzusu sedacelikss rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah nedense duygulandım maşallah size
sehergumus Can acıtmasına gerek yok benim kızım şimdi 1 buçuk yaşında ona hamişiliğimde 1 kez bile canım acımamıştı hareketinden sakin sakşn hareket ediyordu😊
prensesannesiiiiii Melteminkuzusu 38 haftalık hamileyim hala canımı yakacak derecede sert tekme atmadı hareketleri var ama çok şükür 🤲😍😍
Deletedmom10846 Melteminkuzusu oğlum hiç can yakmadı kaburgamı rahatsız ediyordu çakılıyordu bazen oraya sevdikçe yer değiştiriyordu o kadar da olur zaten
llgln35 Melteminkuzusu sağlığı yerindeyse önemli değil canım o acıtıp acıtmaması benimkide çok hareketli hissetmeye başladığım günden beri organlarımla top oynuyo içerde karnımı hiç demiyprum bazen öyle canımı yakıyo ki bu kezde acaba biye böyle diye düşünüyo insan oyüzden sağlıklıysa gerisi önmli değil 🥰♥️