Mavisinannesi2 Edanur_Dilek çok fazla olduuu kızım olacak☺️Sivilce ne bilmezdim şimdi küçük küçük dolu😔
dilek6 Edanur_Dilek kızım içimden geçiyor valla sivilce nadir çıkan ben çenemde günlük çıkıyor bende sarımsak sürüyorum 20 dk bekletip sonra ılık suyla yıkıyorum gidiyor şükür ama gene de çıkıyor tabi 😂😂😂
Hilalkhrmn417 Edanur_Dilek bence bir farkı yok cilt yapısıyla alakalı eğer hassas bir yapınız varsa sivilce eksik olmuyor benim oğlum olacak bir hafta duzeliyorsa bir hafta bozuluyor 🤰🏼💙👶🏼
kuzeymomsss Edanur_Dilek yüzüm o kadar sivilceliydi ki, sivilce tedavisi görmeme rağmen geçmemişti hamile kaldım ve şuan pürüzsüz oğlum olacak genelde erkek olunca anneyi güzelleştirir derler ne kadar doğru bilemem ☺️
nazli-3451 15+3 günlüğüz yüzüm tertemizdi erkek olabilir diyorlardı etrafımda şimdi çene bölgem çok sivilcelerde güzelliğim gidiyor gibi şimdi de kız olabilir diyorlar ☺️ Ama bebiş bacaklarını kapatıp göstermiyor kendini öğrenemedik bir türlü
Edanur_Dilek Mavisinannesi2 aynen ya sivilce olmazdı bende de hormonlardan herhalde küçücük çıkmışlar yüzümde .Ama sivilceli olanın kızı olur diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum 🤷🏻♀️
nazli-3451 Edanur_Dilek sabırsızlıkla 17. Haftamızı bekliyoruz yine göstermezse die korkuyorum çünkü artık ona seslenmek istiyorum kızım ve ya oğlum die 🥰
Aiteh Edanur_Dilek onu bilmem ama. Annem kiza hamile olan cirkinlesir oglana hamile olan guzellesir der
Anne_N Edanur_Dilek kızımda nasıldı hatırlamıyorum. 7 sene oldu. Ama bu hamileliğimin başında sivilce sorunu yaşadım. Büyük sivilceler çıktı yüzümde. İlk 3 aydan sonra olmadı ama. Erkek bekliyorum
heleninannesi06 Edanur_Dilek benim kızım olacak cidden hiç olmayan sivilceler var ve hiç gecmiyor bence kız çocuk annenin güzelliğini alıyor bu doğru 😅
Fulyaaa1 Edanur_Dilek hayatımda sivilce görmemiş biri olarak kız bebek bekliyorum aşırı sivilcem varrr
Eylulannesi80 Edanur_Dilek gebe kalmadan önce de sivilcelerim oluyprdu ama tek tüktü kız bebeğe hamileyim ve 31. Haftaya girdik yeni yeni cildim rahatladı asla sivilcesiz günüm olmuyordu