EmineAk Mucizeveannesi benim duyduğum normal 1800 sezeryan 2000 diye ama ne yazıkki herşeye zam geldi değişmiş olabilir 🤔😒🤷🏼♀️
1234momsss Mucizeveannesi Avrupa'daki bezmialem üniversite hastanesini diyosaniz bende orda doğum yapicam inşallah 650 normal doğum 900 sezeryan eğer tek kişilik oda alcaksiniz 200 lira ek ücret alıyorlar 😊
Kevsersepettttt Mucizeveannesi bilmiyorum o zaman canım ben Anadolu dakine gidiyorum normal sezaryan fark etmiyor bebeğin bir çok şeyi ücretsiz Doğum fotoğraf cısı dahil 2,5 milyar fark ederimi aynı hastane de yani orasında 2,5 tur herhalde
Deletedmom4793 1234momsss üniversite hastanesi olduğu için doğuma öğrenciler de giriyor mu öyle bişey var mı
Mucizeveannesi 1234momsss Avrupadaki ek bina olarak geçiyor sanırım doğrumu (bayağı uygunmuş)yenidoğan yoğun bakım varmıdır ki🙄
1234momsss Deletedmom4793 canım doğuma uz. Doktor giriyo dediler bana asistanlar varmı hiç bir fikrim yok benimde bı haftanın var bu gittiğimde sorucam
1234momsss Mucizeveannesi ek bina olarak eyüpteki geciyo canım benim gittiğim Aksaray daki doğum fiyatları çok uygun diğer hastanelere göre yarı özel yarısi devlet olduğu için yenidoğan üniteside var diye biliyorum yanlış hatirlamiyosam
ozlemabdullah Bezmialemde Taha takmaz gidiyorum muayene ucretsız sigortam var ama dogum için bende bilmiyorum cok uzak oraya kadar dayanır mıyım bilmiyorum gungorendeyım