Aselsevde Ben normalde çok severim ama düşüğe sebep oluyor diye duymuştum Dr sormayı unuttum yiyen var mı ya da Dr soran
Btlsa Aselsevde ben yedim hatta aşerip yedim bişey olmadı. Annem de kardeşimde nar aşermişti o da yemişti. Düşük yaptığını hiç duymadım ama her şeyin abartısı zarar zaten bir nar yemeyle bişey olmaz
Zehra9616 Aselsevde yine bi uydurma gunde 2 porsiyon yemek onerilir ne dusugu ayol kim sacmalamis yine nardaki vitamin bebege asiri faydali
nazli-3451 Aselsevde canım ben narı çok seviyorum ve çok tükettim 15+3 günlüğüz şu anda sağlığımız herşeyimiz yerinde şükür 🙏🏼
Yusuf_alpin_annesi Bende ilk haftalarimdan. Beri yiyorum. 31 haftaya. Geldik. Sanmiorum. Düşüğe. Sebeb olacagini
Aselsevde nazli-3451 bende çok seviyorum yememek için tutuyorum kendimi 15+1 günlük olduk bizde 🥰 Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 2. Hamileligim ama sanki ilk defa hamile kalmış gibiyim hiç biseyi hatırlamıyorum 🤷
llgln35 33 haftalığım nerdeyse başından beri nar yerim hemde hemen hemen hergün yerdim bi ara çokta severim sadece biraz miğde yanması yapıyo akşam yiyince okadar
sheyda1991 Aselsevde günde 2 tane yiyip durdum aylarca ve hiçbir şey olmadı olmaz da. Her şeyi abartırsanız zararlıdır ama gıdaların kanıtlanmış bebek ölümüne sebebiyet verdiği bir veri yok. Sadece enfeksiyon kapabilirsiniz hijyen durumlarından ötürü o kadar.
Aselsevde sheyda1991 canım ben hiç biseyi abartmıyorum disardanda yediğim oluyor çikolata cips yediğim de oldu ben duydumu söyledim kim uydurmuş kim çıkarmış bilmem maydonaz hakkında da aynı şeyi duymuştum mesela