nurdgnn merhaba doğum yapalı 4 hafta oldu. Dikiş izi gitti bile göbeğimde eski haline döndü. Teknoloji çok gelişmiş cidden , ben kötü bir senaryo hayal etmiştim. Hep normal doğum istedim ama kordon dolanmasından mecburi sezeryan oldum. Sezeryandan daha çok korktum tir tir titredim girerken. Uyutmadı doktorum beni iyikide uyumamışım belden aşağım uyuştu, anestezi baş ağrısı bile yapmadı. Doğumdan çıkar çıkmaz kolostrum geldi şok oldum nasıl gelir diye. Bu doğum hikayeleri hep şehir efsanesi. Siz nasıl bakarsanız olaylar öyle gelişiyor. Evet sütüm şimdi tam anlamıyla gelmeye başladı , süt sağma makinesiyle bir kaç gün uyardım göğüslerimi çok işe yaradı aklınızda bulunsun. Yetmediğide oldu arada mama takviyesi de yapıyorum. Ama korkulacak hiç bir şey yok inanın ♥️ Hatta doktorum dediki normal olursa bir kaç sene sonra ameliyata geliyor hastalar normal doğumda deformeler olduğu için, gençsin boşver dedi, çoğu arkadaşım da öyle söyledi , doğumdan sonra itiraf ettiler tabi. Ama inanın dikiş izi bile yok, zaten dikiş bile yok nasıl yapmışlar anlamadım😅 İkiside doğum nasıl içinize siniyorsa öyle olun