yunusemreninannesiii Kızlar vajinanin üst kısmından su gibi akıntı gelıyor ne olabılır normal mi ya da 🙁
1melisa yunusemreninannesiii canım geçen bir tane daha post açılmıştı rahim yukarı çıktıgı için oluyormuş bendede üste dogru akıyor akıntı önemsemdim öyle yazdıkları için
Fasulyem2 yunusemreninannesiii üstten nasıl gelcek akıntı anlamadım alt cinsel ilişkiye girdiğin delikten gelir su ve akıntı yukardan idrar gelebilir. Belki normal akındır külotta yukarda gibi iz yapmıştır 😌 gebelikte akıntılar çok normal sarı veya yeşilse enfeksiyon olabilir beyaz kesik kesikse mantardır
Civcivinannesiii yunusemreninannesiii idrar cikan yerdenmi bahsediyosunuz anlamadim ama ordan akinti gelmez idrar kaciriyo olabilirsiniz
yunusemreninannesiii Fasulyem2 ay ben ne bileyım 😅😂 üst kısmı siliyorum ordan işte ıslaklık oluyor beyaz akıntım vardı oda değişmiş sarı ya döndünmüş ya 😔
Fasulyem2 yunusemreninannesiii suyu arttır ben az su içince öyle oluyo günde 2-3 kitre su iç bi kaç günde düzelir görceksin eğer düzelmezse mutlaka doktorunla paylaş 🥰 benim de çok akıntım var alt üst heryerde maalesef gebelikte çok normalmiş 22 haftalığım
yunusemreninannesiii Fasulyem2 yarın gidiyorum bütün şikayetlerimi söylucem adam benım doktorum olmaktan istifa edecek 😅😅 bu arada vajinamda da şişlik var gibi