Asyaduru16 Merhaba sevgili anneler medicabilde doğumum olucak bu hafta içi. Hastane ziyaretçi ve çiçek kabul etmiyormuş galiba bilgisi olan varmı ?
ElfErk Asyaduru16 fiyatı çok iyiymis.. ben de orayı düşünüyorum.. inşallah memnun kalırsınızz.. oda süslemesi serbet gibi şeyler falan var mı acaba..
Asyaduru16 Btlsa doktorum dışardan hastanede değil doğum ücretini 5750 ye anlaştık içinde fotoğrafçısı da dahil
Meltemkcmz Asyaduru16 merhaba dogumunuz sağlıklı ve çok güzel olsun inşallah. Doktorunuz dışarıdan kim acaba? Hastaneden memnun musunuz?
Btlsa Asyaduru16 çok iyimiş ya ben de anadoluya gidiyorum fakat medicabil de aklımda hep bakalım belki değiştiririz
Asyaduru16 Btlsa doktorum Oktay Altun özel muayenehanesi var hastane için güzel yorumlar yok oyle internette ama etrafımda yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar
Btlsa Meltemkcmz anadoluda murat kadıoğluna gidiyorum doktorumdan çok memnunum çok tatlı dilli ilgili ama hastane doğum ücretini 5500 yapmış sanırım en son 4000 bindi konuştuğumuzda.