Pamukummm çok ilginç bi şekilde sizin gibi aşırı kaşıntım olmadı , yani böle arada oluyodu tatlı tatlı kaşınıyodu geçiyodu , ama geceleri ayaklarımda aşırı yanma ve idrar renginde koyuluk vardı ki son gün artık idrarımın rengi kan rengine o kadar yakındı ki inanılmaz korkmuştum , böyle çay demi gibi 😔 şimdi ikinciye hamileyim doktorumun dediğini aynen yazıyorum , bazen tahlillerde çıkmaz ama sizin şikayetlerinizden biz kolestaz diyebiliriz , avuç içlerin ve ayak tabanların kaşınıyorsa , idrar renginde koyuluk gördüysen biz buna kolestaz var bu hastada deriz , kendini güzelce dinle bu şikayetlern olursa kontrol gününü bekleme hemen gel dedi . Ama burda forum da okuduğum bazı kişilerde de aynı şikayetlere alerji demişler cildiyeye göndermişler , vallahi hangisi doğru artık bilemiyorum. Ama beni ilk hamileliğmde çok korkuttu doktorlar ki beni özeldeki doktorum devlete postaladı resmen , devlettekiler önemli bişi yok derler diye bekledim onlarda hemen yatış verdiler , uğraştık ama düşmedi sonra da doğurtmaya çalıştılar 34 de , normal de olmadı çünkü sancı hissetmedim hiç , sezeryana aldılar mecbur . Bide bi doktor geldi dedi ki ben yatıyorum hastane de korkmuşum zaten ilk gebelik , bebek karnında kalp krizi geçirir anında ölür ama merak etme biz seni iki dk da ameliyat ederiz dedi , tabi ben kaldım ne diyo bu diye aşırı korktum , bu sefer sürekli hadi beni doğuma alın diye yalvardım resmen 🥺