Azra_Mom Yesimali12 benimde kasık ağrısı şikayetim vardı birde dediğim gibi yerleşme kanaması vardı bir 3 ay kesin kullandırır diye düşünüyorum çok garantici bir doktorsa benimki gibi 20 yide görmek isteyebilir her gittiğinizde sorarsınız ben her ay soruyordum devam devam diyordu hep 16 da sorduğumda artık 20 yide tamamlayalım öyle bırak dedi sende sor bence her gittiğinde
Askiletotomsu Yesimali12 ben kullanıyorum Aralık in 27 sinden beri 6 tane kalmış 3 güne biter Doktor bu kutu bitince bırak dedi Oysa üç kutu yazmıştı İki kutu elimde kaldi
Askiletotomsu Yesimali12 bu arada yutmanizi önermem Ben fitil olarak atıyorum İki amaçlı zaten Korkusuzca alttan alabilirsiniz
Yesimali12 @Askiletotomsu Ama doktor bana fitil olarak değil kapsül olarak yazdi neden öyle dediniz zararı mı olur acaba?
Askiletotomsu Yesimali12 zararı anneye oluyor Karaciğer tahribatı Bulantı Kusma Sersemlik Uyku Baş dönmesi Diğer mide sorunları
Xxz Yesimali12 Ben bir kutu bitmesine 2-3 tane kalmıştı bıraktım. Kanama lekelenme durduğu için. Ve içtiğim her gün kafamı yataktan kaldiramadim bitkisel hayatta gibi çok mahfetti beni. İlk işim kanama durur durmaz onu bitakmak oldu. Hiç pişman değilim normale döndüm çok sukur
Fatma_6868 Yesimali12 bnmde düşük riskm vardı 2 aya yakkın kulandım kimisi doğuma kadar kulanıyr cnm onun bi sıkıntısı olmuyr doktorun söyler zaten borakman gerekn zamanı
asellmom Yesimali12 21. Haftada rahim kısalığından verildi şuan 29 haftalığız hala kullanıyorum. Fitil olarak kullanıyorum daha etkili i
Kucukkuzu Aşılama ile gebe kaldım ilk fitil kullandım sonra göbekten iğne şimdi 3 günde bir kalçadan vuruluyorum doğuma kadar devam