bbnngg Kızlar merhaba. İnstagramda gezerken minicity diye site gördüm. Girip baktığımda ürün fiyatları gayet uygun. Acaba burdan daha önce alışveriş yapan var mı? Kalitesi ve ürünleri nasıl acaba?
Deletedmom623737 bbnngg Evet canım ben aldım iki üç parça begendim kaliteli yıkadım hatta çekme vs bir şey de olmadı bende ilk şipariş verirken tereddütte kalmıştım ama gayet kaliteli çıktı hatta en çok bunu begenmiştim ![(https://)
ElifT816 Ben Ankara mağazasına gidip yaptım çok memnunum. Fiyatlar çok hesaplıydı. 2 bin liraya Puset ve beşik hariç neredeyse herşeyini oradan aldım. Bulunduğun şehirde varsa gidip alışveriş yapmanı tavsiye ederim.
Happybsrn Deletedmom623737 bunun bedeni kaç bedenler uyumlumu sizce? Sipariş veriyoruz büyük geliyor küçük geliyor ortaya karışık 🤣🤣
Livaninannesi bbnngg bnde magzasindan alıyorum sürekli hiç sorun yaşamadım uygun fiyat diğer yerlere gore
gulsumm1 bbnngg iki kere toplu alışveriş yaptım çok memnun kaldım hatta 10 lu hastane çıkışını 80 tl aldm aynısıda geldi 😊
Biyiklikedi bbnngg Ben çevreme hediyelikleri sürekli oradan alıyorum. Kendi bebeğimin alışverişini de oradan yapacağım. Evime yakın yerde mağazası var. Seçip alıyorum. Ürünleri güzel ve kaliteli.
Yagmuracar0509 bbnngg biz senelerdir kardeşime ordan alıyoruz fiyat uygun kalitesi de gayet güzel Allah izin verirse bebişimize bizde ordan alacağız
bbnngg Herkese teşekkür ederim. İstanbulda mağazası yok sanırım intermetten baktım Ankarada görünüyo hep.
PrensesFiona bbnngg Ben bunları aldım kumaşları çok güzel. Hepsi pamuklu zaten. Hepsine 200 lira verdim.Bizim burda mağazası var güvenle alabilirsiniz. Ben bunları internetten aldım.
Happybsrn PrensesFiona şu pembeli takım varya en alttaki işte onun renk olarak erkek için olanı alcam ,beden kaç aldın, şuan 3 ay kalmış yenidoğan bebek için 2 ay idare eder mi
PrensesFiona Happybsrn ben 9 aylık aldım 03 3 6 kıyafetlerini aldığım için. 3 aylık 2 ay idare ededebilir etmeyedebilir. O tamamen bebeğin kilosuyla yapısıyla alakalı. Benim yeğenim 3600 doğdu. 2 aylıkken 3 6 aylık kıyafet giyiyordu.